پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري

در ديدار پر شور دانشجويان با رهبر معظم انقلاب
متن سخنان نماينده جنبش عدالتخواه دانشجويي  (ويژه)  

112.jpg یکی از موارد آشکار تبعیض فعالیت های صدا و سیما است. محور نبودن مستضعفین و کوخ نشینان  در تولید برنامه های خبری و هنری است. به عنوان مثال مسایل کوچک کلان شهرها از مسایل حیاتی شهرستان ها اهمیت بیشتری پیدا می کند.  حقوق800 ميليوني يک نفر ساعت‌ها موضوع برنامه مي‌شود اما مشکلات کوره دهات‌ها نه.

  

 
دوشنبه 1 شهریورماه 1389  

 

سلام علیکم

از بابت وقتی که در اختیار جنبش عدالتخواه دانشجویی گذاشته شده است تشکر می نمایم.

بسم الله الرحمن الرحیم

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اصْبِرُواْ وَصَابِرُواْ وَرَابِطُواْ وَاتَّقُواْ اللّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ

انقلاب اسلامی به رهبری حضرت روح الله (ره) و ایستادگی مردم سرآغاز، تحولات جهانی به نفع مستضعفین جهان بوده است. اکنون با افزایش سرعت این تحولات ، نیاز بیشتری به حضور فعالتر فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در میان کشورهای خارجی به منظور تقویت و گسترش جبهه ضد استکباری، احساس می گردد. خوشبختانه ریاست محترم جمهوری در دیپلماسی عمومی فعال ظاهر شدند که جای تقدیر و تشکر دارد. امسال جنبش عدالتخواه با اعزام گروه سه نفره ای به کنفرانسي مردمی  در کشور بولیوی ، توانست موضوعات ضد استکباری و ضد صهیونیستی را در آنجا مطرح نماید که مورد استقبال شرکت کنندگان واقع گردید در اين  سفر  شوق و عطش  ملت‌هاي مستضعف براي شنيدن آرمان های انقلاب اسلامي  نمایان شد.  همچنين معلوم شد علي‌رغم تلاش‌هاي انجام شده فاصله تا وضع مطلوب بسيار است. احساس می شود نهادهای مسئول در این امر درگیر فرایندهای بروکراتیک هستند که آنها را از اهداف خود دور می نماید. لذا باید،  جریان دانشجویی و مسئولین توجه جدی تری به مقوله صدور انقلاب داشته باشد و نقش خود را در اين زمينه پيدا کند. نقشي که در اوايل انقلاب اسلامي براي آن تجربيات موفقي وجود دارد.

موضوع دیگری که دغدغه قدیمی جنبش دانشجویی بوده است و همچنین بر وجهه جمهوری اسلامی در میان کشورهای اسلامی تاثیر گذار است، بحث تحریم کالاهای شرکت های حامی رژیم صهیونیستی است. متاسفانه علی رغم وجود قانون صریح در این مورد ، به دلیل عدم انسجام و اراده کافی در میان مسئولین اجرایی این مساله روی زمین مانده است.

مطالبی هم در مورد مسایل داخلی بیان می شود:

در فضای رسانه ای کشور شاهد دعواهای بی مورد و سیاسی هستیم که مسایل کم اولویت را به عنوان مساله اصلی کشور مطرح می نمایند. و تنها نتیجه آنها نیز به حاشیه رفتن مسایل و مشکلات اصلی انقلاب و مردم است. در ادامه برخی از مسایل را که در فضای عمومی کشور کمتر به آنها توجه می شود را بیان می نماییم:

الف) مورد اول بحث خصوصی سازی است .اشتیاق زاید الوصف  برخی از مسئولین برای خصوصی سازی همه چیزاست. بحث خصوصی سازی آموزش و پروش و بهداشت است که توسط مسئولین مطرح گردیده، به نظر ما این دو مقوله در ذیل اصل 43 قانون اساسی قرار دارد و نباید نگاه اقتصادی به آنها داشت. و نگرانی بیشتر در مورد نتایج و آثار فرهنگی-اجتماعی و اقتصادی این عمل بر قشر محروم جامعه است. جنبش عدالتخواه دانشجویی علی رغم دعوت از مسئولین این دو حوزه برای برگزاری جلسه پاسخگویی،  اما با پاسخی از سوی مسئولین مواجه نشد.

ب ) مورد دوم مقوله تحقق عدالت در جامعه است.که با مبارزه  با فقر و فساد و تبعیض حاصل می شود. در اینجا باید از فعالیت های انجام شده برای رفع فقر تشکر نمود، هر چند که در مبارزه با فقر و  مفاسد اقتصادی انتظارات جنبش دانشجویی برآورده نشد. اما آنچه که برای مردم گزنده تر است ،  و موجب ایجاد فاصله  میان مردم و  مسئولین می شود و زمینه سو استفاده دشمن را فراهم می کند ، تبعیض می باشد. متاسفانه به بحث تبعیض آن طور که لازمه تحقق عدالت است ، پرداخته نشده است. تبعیض در مبارزه با مفاسد اقتصادی ، تبعیض در تخصیص امکانات شهری ، تبعیض در رسیدگی به شکایات مردم ، سخت شدن ورود اقشار مستضعف به دانشگاه ، فروش مدرک دانشگاه های معتبر یا همان دانشجوی پولی- که در پیش نویس برنامه پنجم توسعه تکرار شده است -  چند مورد از تبعیض های موجود است.

یکی از موارد آشکار تبعیض فعالیت های صدا و سیما است. محور نبودن مستضعفین و کوخ نشینان  در تولید برنامه های خبری و هنری است. به عنوان مثال مسایل کوچک کلان شهرها از مسایل حیاتی شهرستان ها اهمیت بیشتری پیدا می کند.  حقوق800 ميليوني يک نفر ساعت‌ها موضوع برنامه مي‌شود اما مشکلات کوره دهات‌ها نه.

نکته ای دیگر، عدم استفاده صدا و سیما از فعالین و متفکرین انقلابی در برنامه ها می باشد. ما در مقطعی شاهد حضور ایشان در صدا وسیما بودیم که با استقبال مخاطبان نیز مواجه گردید که نوید بخش مطرح شدن اصول و آرمان های انقلاب در صدا وسیما بود، اما متاسفانه این روند ادامه پیدا نکرد، که این را ناشی از نگاه محافظه کارانه مدیران صداو سیما می دانیم.

حذف شدن جریان دانشجویی و فعالیت های سیاسی و اجتماعی این قشر در برنامه های صدا و سیما از دیگر نقاط  ضعف این مجموعه می باشد. سفر بولیوی ، فعالیت جریان دانشجویی در زمان جنگ غزه ، اعتراضات صورت گرفته در زمان حمله به کشتی آزادی ؛ از نمونه هایی است که در صدا وسیما انعکاسی نیافت.

البته سایر مسئولین نیز تعامل مناسبی با جریان دانشجویی ندارند، عدم پاسخگویی به جنبش دانشجویی، برگزاری جلسات گزینشی برای ظاهر سازی، حاکی از عدم اهمیت دادن به جنبش دانشجویی است و متاسفانه از نحوه تعامل حضرتعالی با جنیش دانشجویی نیز الگو نمی گیرند.

در سطح دانشگاه مسایلی که قابل بیان است، درگیر شدن جریان دانشجویی در بازی های سیاسی و غافل شدن از مسایل اصلی مردم ، تقلیل جنگ نرم به جنگ روانی ، و همچنین وجود جریانات فکری و فرهنگی مانند غرب شناسی های افراطی و انتزاعی نفی کننده دست آوردهای تکنیکی غرب  است که سبب تغییر اولویت های ذهنی دانشجویان می گردد و نتیجه ی آن بی توجهی به مسایل عینی و پیش روی انقلاب است .

در انتها مناسب است ، تعدادی از مطالبات جنبش عدالتخواه در سالهای گذشته که هنوز تحقق کامل نیافته است، باز خوانی شود : عدم تدوین سازو کارهای قانونی برای اجرای اصل 8 قانون اساسی، اجرایی نشدن قانون بررسی اموال مسئولین و بستگان آنها قبل و بعد از مسئولیت، اشتیاق پیوستن به سازمان تجارت جهانی در میان برخی مسئولین ، مبارزه با طاغوت فرهنگی و جریانات انجمن حجتیه ای خصوصا در عرصه فرهنگ.

کلام آخر، از مولایمان امیرالمومنین آموخته ایم که در مقابله با دشمنان اینگونه باشیم:

"كوهها از جاي كنده مي شوند، تو پابرجا باش! دندان هايت را به هم بفشار . كاسه سرت را به خدا بسپار.قدمهايت را بر زمين استوار كن. چشم به آخرين صفوف دشمن بدوز و از برق سلاحهايشان ترس به دل راه مده. و بدان كه پيروزي از سوي خداي سبحان است.

والسلام علیکم و رحمه الله

 

            نظرات کاربران :


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

حرفهای دل ما بود
امام جماعت مرجع فکری محله و حلال مشکلات مردم
ظلم ستیزی و بيان درد مردم؛ شاخصه هاي سينماي امريكاي لاتين
پخش مستند «سید موسی» از شبکه اول
مسجد کارآمدترین نهاد اجتماعی
شرکت حامی صهیونیسم یعنی چه؟
بخشی از وصیت‌نامه‌ی شهید سید اسدالله لاجوردی
تحریم شرکت های صهیونیستی از سوی نروژ
رهبری صراحتا اعلام کردند،لذا تکلیف مشخص است
سایت جعلی و اتهام زنی علیه جنبش عدالتخواه دانشجویی
سی توشه اخلاقی برای خودسازی
عدم حضور هیچ یک از اعضای جنبش در دیدار رییس جمهور
متن سخنان نماينده جنبش عدالتخواه دانشجويي
بايد از مسئولين سوال كنيد
جمع آوري كمك هاي مردمي در نمايشگاه قرآن
دعوت تشكل هاي دانشجويي از مردم و دانشجويان براي كمك كردن نصف هزينه افطار به فاجعه انساني سيل پاكستان
بیت‌المقدس در معرض نابودی
كشتي لبناني 'مريم' يكشنبه عازم غزه
بازتاب سخنان رهبري در رسانه‌هاي جهان
انتقاد مشاور رئیس‌جمهور از عدم برخورد با کالاهای صهیونیستی
گوشت سگ نمیخوروم ننه! (طنز تلخ)
آقای ضرغامی اگر مستضعفین نبودند امروز "سعید الصحاف" جای تو نشسته بود
چگونه اولویت‌های مردم در رسانه ملی جابجا می‌شود؟
همت مدیران سیما برای پیگیری حقوق 800 میلیونی علی دایی
انقلابیون ریاکار عامل مرگ بی صدای انقلاب ها!!!
گسترش عدالت بالاترین ابعاد تقوا
كودتاي 28مرداد از الطاف خفيه
متن سخنان نمایندگان جنبش عدالخواه دانشجویی محضر مقام رهبری(مدظله) طی سالیان گذشته
دوران سربازی و غفلت مراکز پژوهشی ما
معضل دانشجوی پولی
سیل پاكستان؛نشست اضطراری کنفرانس اسلامی
شماره حساب 1123 برای کمک رسانی به سیل زدگان پاکستان
فاجعه انسانی در پاکستان
بررسي فراز و فرود جنبش دانشجويي در جمهوري اسلامي ايران
آمریکا و حاکمیت طبقه متوسط غرب‌گرا
سیر حرکت کشتی ها به سمت باریکه غزه
فساد اقتصادی به فساد اجتماعی منجر می شود
سلسله جلسات جریان شناسی فکری معاصر با سخنرانی استاد ترکشدوز
نستله از وزارت صنایع لوح تقدیر گرفت!
تأملي در مؤلفه‌هاي طنز انقلابي

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان