پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري

در همایش بین‌المللی امت واحده مطرح شد:
حرکت مستمر مردمی تنها راه برای امت اسلامی  (اخبار)  

  

 
یکشنبه 9 اسفندماه 1388  

 

دیروز در سینما فلسطین همایشی با عنوان «امت واحده؛ راهکار مقابله با استکبار جهانی» برگزار شد. در این همایش دکتر سمیر سلیمان، استاد جامعه‌شناسی دانشگاه بیروت لبنان و دکتر پرویز شفیع، مسوول موسسه اندیشه اسلامی پاکستان و همچنین مهندس حاج سعید قاسمی، به سخنرانی پرداختند. در بین برنامه نیز گروه سرودی از حزب الله لبنان به ارائه دو سرود پرداختند. در کنار این برنامه نمایشگاه‌هایی از کارهای گرافیکی نو درباره مسائل جهان اسلام و امت واحده برقرار گردیده بود.
پیش از سخنرانی این اساتید، آقای سید روح الله رضوی، دبیر اتحادیه بین‌المللی امت واحده، طی سخنانی به معضلات اساسی در مسائل جهان اسلام و راه‌کارهای حل آن و نیز معرفی این اتحادیه پرداخت. متن کامل این سخنان به این شرح است:

حضار محترم مستحضرند که انقلاب اسلامی ایران، در بستری رخ داده که ‌جهانی شدن پیام آن و شکل دادن جریان‌‌های اجتماعی فراوان در کشور‌های مختلف را مهیا کرده است و برای همین از گذشته تا کنون، یکی از عرصه‌های مهم پیش روی انقلاب، فضای بین المللی و منطقه‌ای بوده است. از طرف دیگر، انقلاب اسلامی ماهیتی مردم نهاد داشته و دارد اما متاسفانه با وجود داشتن پتانسیل‌های متعددی که امکان و ضرورت حضور جمع ‌های خودجوش و غیردولتی را فراهم کرده است، عمده فعالیت‌‌های مرتبط با اهداف جهانی انقلاب به دولت و یا تشکل‌های وابسته به دولت واگذار شده است.
بحران‌‌هایی نظیر جنگ ۳۳ روزه لبنان، توهین به ساحت نبی اکرم(ص) و جنگ غزه نشان دادند که علی‌رغم وجود پتانسیل و گروه‌‌های فعال در سرتاسر جهان، کمترین ارتباطی میان گروه‌‌های داخلی و این حرکت‌‌ها وجود نداشته که این امر از اثر بخشی چنین حرکت هایی به شدت کاسته است.
سابقه تاریخی انقلاب اسلامی ایران نیز نشان داده است که برخی کشور‌ها و مناطقی که در حال حاضر شاهد حضور تفکرات انقلاب اسلامی اند، حاصل فعالیت گروه‌‌ها و افراد غیر دولتی و غیر رسمی است که در دور‌ه ای بدون کوچکترین حمایت دولتی در راستای گسترش اهداف ‌جهانی انقلاب اسلامی ایران تلاش کرد‌ه اند اما متاسفانه با گذر زمان چنین حرکت‌‌هایی امتداد نیافته و منقطع شده اند. آغاز مجدد و تداوم چنین حرکت‌‌هایی می‌تواند منجر به شکوفا شدن استعداد‌های نهفته در نقاط مختلف ‌جهان اسلام و تسریع فرآیند بیداری اسلامی شود.
در عین اینکه برخی تشکل‌های غیردولتی در عرصه بین المللی فعال اند اما باید اذعان کرد که متاسفانه عمده آن‌ها از پویایی جوانانه و متناسب با روحیات آرمانی فاصله گرفته اند و کم کم فعالیت و اثربخشی خود را از دست داده اند و علاوه بر این‌ها، به غلط، درگیر مصالحی شده اند که بعضا دولتمردان با آن‌ها مواجه بوده اند و اتفاقا این تشکل‌ها می‌توانستند زمینه ساز رفع آن‌ها شوند.
عمده فعالیت هایی که در جهت مسائل جهان اسلام، در داخل رخ می‌دهند در انفعال نسبت به یک رخداد مهم و مقطعی بوده اند و در میان آنها ابتکار عمل و ساماندهی تهاجمات فکری و فرهنگی به مواضع استکبار در سطح بین المللی دیده نمی‌شود. علت اصلی این مساله را باید در عدم وجود جمع هایی دانست که برنامه بلندمدتی برای حضور در این عرصه داشته باشند و بدون وجود شرایط بحرانی نیز در حال فعالیت باشند.
نگاهی به مجموعه اقدامات واکنشی صورت گرفته نسبت به تهاجمات فرهنگی نظامی غرب نشان می دهد که این اقدامات عمدتا از دو زاویه «اثربخشی» و «امکان تحقق» قابل نقد و بررسی هستند. در چنین شرایطی، نیاز جدی برای اقدماتی اثر بخش و عملی در حوزه مسائل جهان اسلام احساس می شود که انگیزه شکل گیری اتحادیه بین المللی امت واحده بوده است.
با توجه به این مطالب اتحادیه بین المللی امت واحده در پی آن است که در جهت دستیابی به اهداف بلندمدت زیر تلاش نماید:
• احیاء گفتمان انقلاب اسلامی در جهان خصوصا در کشورهای اسلامی
• ساماندهی نیروهای توانمند ایرانی و غیرایرانی در قالب تشکلی موثر در عرصه بین المللی
• مقابله با تهدیدات ابرقدرتها در مقابل بیداری اسلامی و انقلاب ایران
• ساماندهی تهاجمات فکری و فرهنگی علیه ابرقدرتها
• حمایت از هسته‌های مقاومت جهانی انقلاب و کمک به شکل گیری آنها
• حمایت از همه مظلومان و مستضعفان جهان
ساختار اتحادیه بین المللی امت واحده شامل مجمع عمومی، هیئت امنا، شورای مرکزی، شوراهای مشورتی، مدیر اجرایی، واحدها، سخنگو و اعضاء است که از طریق برگزاری مجامع عمومی سالانه اقدام به تعیین اعضای شورای مرکزی می¬کنند.
این اتحادیه از پنج واحد اجرایی شامل: نیروی انسانی، سایت، روابط عمومی، مالی و تدارکات و تحقیق و پژوهش تشکل شده است. واحد نیروی انسانی وظیفه شناسایی، جذب و آموزش افراد علاقه مند به فعالیت در حوزه های مرتبط را بر عهده دارد. انشالله نخستین دوره آموزشی این واحد تابستان امسال برگزار خواهد شد.
واحد سایت وظیفه اطلاع رسانی چند زبانه حاوی اخبار تشکل، بیاینه ها، اخبار بین المللی، تحلیل‌ها، جزوات آموزشی و … را برعهده دارد. با همت دوستان ما در واحد سایت، پایگاه اینترنتی رسمی این اتحادیه با عنوان unified-ummah از چند ماه پیش کار خود را با سه زبان فارسی عربی و انگلیسی آغاز کرده است.
واحد روابط عمومی و تولید نیز علاوه بر انجام کلیه فعالیت های اداری داخلی و خارجی و پشتیبانی فنی از فعالیت ها، موظف به ایجاد گروه های مختلف هنری و رسانه ای و رصد رسانه های دیداری و شنیداری و تولید انواع محصولات فرهنگی می باشد.
واحد تحقیق و پژوهش نیز به عنوان مرکز مطالعاتی این اتحادیه علاوه بر تحقیق و بررسی در حوزه های مختلف جهان اسلام می پردازد.
همایش امروز، با عنوان امت واحده راه کار مقابله با نظام استکبار، به عنوان آغاز به کار رسمی این اتحادیه است و بدینوسیله از تمامی علاقمندان به همکاری دعوت به عمل می آید تا ما را در این عرصه یاری رسانند.

            نظرات کاربران :


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

مچ‌گیری از دروغ‌گوها به سبک دانشجویی
فیلم حمله نظامیان اسرائیلی به ناوگان آزادی
تو که خود خال لبي از چه گرفتار شدي
bbc و cnn روایتگر حمله اسرائیل میشوند!؟/عکس
نامه هاشمی به رهبر انقلاب درباره دانشگاه آزاد
استوانه نظام که برای خمینی مرد!
کاروان کمک رسانی به مردم غزه اگر به مقصد خود نرسید اما به مقصود خود رسید!
تحصن از امروز در دانشگاه علامه طبابايي(ره)
ویژه نامه ای برای رحلت امام روح الله
دعوت رهبران الهیات رهایی بخش آمریکای لاتین به ايران و خصوصاً حوزه علميه قم،ضروری است
رجايي فر: وادار كردن آمريكا براي مذاكره نوعي بازي با الفاظ است
کنفرانس خبری ستاد مردمی بزرگداشت ارتحال امام خمینی
مناظره فروز رجایی فر و عبدالحمید شهرابی پیرامون بیانیه تبادل سوخت تهران
لیست مساجد و سخنرانان ستاد مردمی بزرگداشت ارتحال امام خمینی
‌"جامعة‌ مدني" و "سرمايه‌داري‌ سكولار" ‌دوقلوهاي‌ تاريخ‌ غرب بخش دوم
‌"جامعة‌ مدني" و "سرمايه‌داري‌ سكولار" ‌دوقلوهاي‌ تاريخ‌ غرب بخش اول
توسعه فرهنگي در الگوي توسعه اسلامي ايراني
موسسه تنظیم و نشر، امام زاده ‌ای که متولي حرمتش را نگه ‌نمي‌دارد
به راه افتادن پایگاه اطلاع رسانی ستاد مردمی بزرگداشت ارتحال امام خمینی
نظام بدون اصل ۸ یک نظام ناقص است!
صدور انقلاب برای بقای انقلاب
وقایع نگاری از فراز و فرود دستگیری 15 ملوان انگلیسی
هرجا که تیغ فتنه شرر /بارد چون تیغ بی نیام تو برخیزم
مرجع جامع و تخصصی کرسی های آزادفکری منتشر شد
همت مظاعف و کار مضاعف بستری برای تحقق سند چشم انداز
نمودار موضوعی وصیت‌نامه امام خمینی (ره)
صوت كامل قرائت وصیت‌نامه امام خمینی (ره)
پیروزی در جنگ نتیجه تبعیت بی چون و چرا از امام(ره) بود
گزارش سابقه ي ع. ج معروف به طلبه ی سیرجانی
مرز آزادي کجاست؟
بیانیه تشکل های دانشجویی سبزوار در حمایت از طلبه سیرجانی
سايت جامع كرسي هاي آزاد فكري
انگشتر حديد به دستش زده ولي/ پيچيده در زمين و زمان «ظافرٌ عليِ»
بیانیه طلاب عدالتخواه در حمایت از طلبه سیرجانی
الزامات كرسی ها، بحثی در باب آن چه از كرسی ها نمی خواهیم!اهداف كرسی ها
حمایت دانشجویان عدالتخواه شیراز از طلبه سیرجانی
حمایت تشکل های دانشجویی مشهد از طلبه سیرجانی
بیانیه اعلام موجودیت ستاد مردمی ببزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی
ضرورت پاسخگويي مسئولين در مورد اقدامات صورت گرفته در مورد پيام 8 ماده اي
برنامه‌هاي ويژه بزرگداشت ياد امام (ره) در 22 مسجد تهران

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان