پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري

اگفته‌هايي از همسر شهيد
شهيد نواب صفوي از فداييان اسلام براي اعزام به فلسطين ثبت نام مي كرد  (گفتگو)  


دشرشذخصخقصپ.jpgآن شهيد عده‌اي از فدائيان اسلام را براي رفتن به فلسطين براي مبارزه با رژيم صهيونيستي ثبت‌نام كرد كه مورد مخالفت شاه قرار گرفت.

  
 
شنبه 10 بهمنماه 1388  

 

همسر شهيد نواب صفوي با ذكر خاطره‌اي مي گويد: آن شهيد عده‌اي از فدائيان اسلام را براي رفتن به فلسطين براي مبارزه با رژيم صهيونيستي ثبت‌نام كرد كه مورد مخالفت شاه قرار گرفت.

نيره‌ اعظم نواب احتشام‌رضوي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در مشهد افزود: نواب صفوي حافظ كل قرآن، نهج‌البلاغه و صحيفه سجاديه بود و داراي مدارج عالي ديني از سوي علما بود كه باعث شد او از كسي تقليد نكند.
وي خاطرنشان كرد: او داراي فضائل و ديدگاه‌هاي بالاي جهاني بود و فجايع اخير فلسطين و اتفاقات امروز دنيا را در آن زمان مشاهده مي‌كرد.
همسر نواب صفوي با ذكر خاطره‌اي ادامه داد: در آن دوران او عده‌اي از فدائيان اسلام را براي رفتن به فلسطين براي مبارزه با رژيم صهيونيستي ثبت‌نام كرد كه مورد مخالفت شاه قرار گرفت و رژيم پهلوي از حركت آنان به آنجا جلوگيري كرد.
احتشام‌رضوي گفت: مكتب نواب صفوي، مكتب آموزنده‌اي بود به‌ طوري كه هركسي كه دقايقي در كنار وي قرار مي‌گرفت از فضائل، اخلاق و روحيه اسلام‌گرايي وي بهره‌مند مي‌شد. به عبارتي نواب صفوي خدا را فرياد مي‌زد.
وي ادامه داد: نواب صفوي تنها روحاني بود كه در آن زمان با كمال قدرت، عظمت و شجاعت مقابل پهلوي و عمال وي ايستاد و با آنان مبارزه كرد.
همسر شهيد نواب صفوي با اشاره به مخالفت نواب با كسروي گفت: او در سن 30 سالگي با كسروي كه به فعاليت‌هاي ضدديني از جمله دين جديدي بدتر از بهائيت به‌ نام پاكديني مبارزه كرد، به‌ طوري كه تمام علما از فعاليت‌هاي اين جرثومه فساد ناراضي بودند و زماني كه نواب كتاب وي را مي‌خواند با صداي بلند مي‌گويد: هنوز خون پيامبر در وجود سلاله پيامبر جوشش دارد و من اين جرثومه فساد را به هلاكت مي‌رسانم.
وي درباره نحوه شهادت نواب صفوي گفت: اسلام‌گرايي و خلوص وي باعث شد كه هنگام صدور اعدام او، عده‌اي از فعالان مسمان دنيا از جمله اخوان‌المسلمين با سفر هوايي به ايران جلوي شهادت وي را بگيرند، ولي عمال شاه جلوي هواپيماي حامل آنان را در بغداد گرفتند.
همسر شهيد نواب صفوي ادامه داد: شب شهادت او تفالي به نهج‌البلاغه زدم كه خطبه حمام و متقين آمد كه در آن تمام صفاتي و حالتي را كه حضرت علي (ع) براي متقين ذكر كرده بود، در او يافتم.
او ادامه داد: آن شب راديو اعلام كرد كه نواب صفوي و يارانش توسط شاه در سحرگاه اعدام شده‌اند كه من بعد از خبر شهادت او به روحاني درباري كه بهبهاني نام داشت، مراجعه كردم و به وي گفتم كه از شاه بخواهد جسد نواب را تحويلم دهد تا در جاي مناسب دفن كنم، ولي وي گفت، رژيم اجساد آنان را مخفيانه دفن كرده است و نبش قبر از نظر اسلام حرام است.
همسر شهيد نواب صفوي با اشاره به خطبه خود در مزار شهيد نواب ادامه داد: روز بعد كه 17 دي‌ ماه بود تعداد زيادي از مردم از دوستداران او و سلطنت طلب‌ها براي تسليت نزد بنده آمدند ضمن آنكه 28 كاميون مسلح نيز آنجا حضور داشت.
وي با بيان اينكه شايد دلسوختگي و اشك فراغ اثري در ديگران داشته باشد با ذكر خاطره‌اي گفت: افسري با بي‌احترامي از من خواست كه گريه نكنم و از سر مزار نواب صفوي بلند شوم كه اين حركت وي باعث جوشش در من شد و در مقابل او ايستادم و گفتم كه «آري خاندان آل محمد را اينگونه بني‌اميه تسليت دادند و اين پسر پهلوي چه خوب ثابت كرده است كه از چه سلاله‌اي است و نيمه شب فرزندان پيامبر اكرم (ص) را به جرم دينداري مي‌كشي و فكر مي‌كني هميشه مي‌تواني جابرانه حكومت كني؛ فكر مي‌كني مي‌تواني چراغ اسلام را خاموش كني به خدا اين چراغ با شهادت فرزندان رسول‌الله (ص) فروزان‌تر مي‌شود».
احتشام‌رضوي ادامه داد: در بخش‌هاي از خطابه خود خطاب به شاه گفتم كه اگر تمام مردان ما را بكشي، ما زنان در مقابل گلوله‌هاي ناجوانمردانه تو مي‌ايستيم و اگر شده دختران را طوري تربيت مي‌كنيم كه از تو انتقام بگيرند.
وي افزود: خطاب به مردم گفتم: «مردم مي‌دانيد كه آنان به چه جرمي اعدام شدند؟ نواب مي‌گفت ايران كشور حضرت محمد (ص) ‌و امام جعفر صادق (ع) است و بايد احكام اسلامي در آن اجرا شود و مي‌گفت كه شاه مملكت در حال مشروب‌خواري و فساد است و زنان بي‌بندو‌بار آتش شهوت خود را به مردم نشان مي‌دهند و عده‌اي زيادي از مردم در فقر به سر مي‌برند».
وي ادامه داد: در بخشي از صحبت‌هاي خود خطاب به تيمور بختيار گفتم كه اين ابن‌زياد، چرا سلاله پيامبر را شهيد كردي و به دروغ در رسانه‌ها چيزي ديگري منعكس كردي.
همسر شهيد نواب صفوي با بيان خاطراتي از بيان خطابه خود بر سر مزار وي گفت: آنجا من تيمور بختيار را ابن زياد خواندم و به روشنگري درباره عقايد و تفكر نواب برخاستم.
همسر شهيد نواب صفوي ادامه داد: در بخشي از خطابه‌هاي خود گفتم كه «خداوندا خاندان پهلوي را نابود كن! خطبه من باعث شد كه اكثر افسران و سربازها آنجا گريان شوند كه من خطاب به آنان گفتم كه اشك ندامت شما هيچ‌گاه خشك نخواهد شد».
وي ادامه داد: در آنجا از هيچ چيزي نمي‌ترسيدم، چرا كه در آن هنگام آرزوي شهادت داشتم، زيرا افرادي كه در مكتب اسلام تربيت شوند، داراي روح بزرگي هستند كه ظواهر دنيا نمي‌تواند آنان را جذب خود كند به طوري كه هميشه به نواب مي‌گفتم كه شما بايد 100 سال زودتر به دنيا آمديد. چرا كه شما جلوتر از زمان هستنيد.
احتشام رضوي ادامه داد: روحانيون به دليل خفقان آن زمان نتوانستند عكس‌المعل جدي داشته باشند و كاري انجام دهند، ولي همگي از عشاق وي بودند.
همسر نواب صفوي گفت: نواب با قرآن مانوس بود. به قول افسري توده‌اي زندان هميشه از سلول وي صداي قرآن شنيده مي‌شد.
همسر شهيد نواب صفوي اظهار داشت: از او سه فرزند به نام‌‌هاي فاطمه، زهرا و صديقه دارم ضمن آنكه بنده فرزند احتشام‌رضوي انقلاب‌گر خراساني بودم كه مي‌خواست رضا شاه را سرنگون و مدرس را به حكومت برساند. 

            نظرات کاربران :


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

اعتراض بسيج دانشجويي دانشگاه شريف به احضار مسئول بسيج دانشجويي اميركبير
دانشجویان به اقدام های عملی دفاع از مسجد الاقصی، جایزه 200 هزار دلاری می دهند
رونمایی از پوستر جایزه 200 هزار دلاری دفاع از مسجد الاقصی
لزوم پايان دادن به شعارها و اقدام عملي جدي در مبارزه با مفاسد اقتصادي و دانه درشت ها و اعتراض به برخي برخورد ها با عدالت خواهان
خاطره شيخ‌الاسلام از صدور انقلاب اسلامي به فيليپين
محاصره غزه؛ تداوم درد و رنج كودكان يتيم فلسطيني
مراسم رونمایی پوستر جایزه 200 هزار دلاری عملیات موفقیت آمیز علیه اماکن صهیونیستی+سخنراني دكتر كوشكي درباره مسائل جاري فلسطين
خدمت به مردم، و حضور در زمان نیاز به حضور، كارهای خدایی هستند
زبان مشترک!
النفط وماادریک ماالنفط!
ویرایش جدید "لبنان به روایت امام موسی صدر"
مناظرات انتخاباتی از واجبات بود
مهار قدرت در مردم سالاری دینی
طرح تدوین تاریخ شفاهی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
بصیر در فراز و فرودهای تاریخ
چگونه می مکند این اقویا خون ضعیفان را
ما پیروزیم
مسجد الاقصی ماست نه معبد آنها ...
آنان که امام را پذیرفتند/ اسلام قیام را پذیرفتند
جنگ با ظلم و فساد و ستم و جور و جفا/ کنم از راه وفا
نمی بینی مگر این فتنه سازان را؟
ما صبح عدالتیم، اینک
بنویسید که اسلام غریب است هنوز . . .
راهبردهای رهبری در مهار فتنه
عید ما روزی بود کز ظلم آثاری نباشد
جايي­که­زندگي­دردِ­مردمه
ای گوشه نشینان! بكوشيد و بجوشيد و غوغاي زندگي را برپا داريد...
دومين يادنامه "محمدرضا آقاسي" نوشته شد
عرضه 50 هزار نسخه كتاب تاریخ انقلاب در یک ماه
"تبسم‌هاي فيروزه‌اي"
«پیاده‌ها» راهی بازار نشر شدند
انشای احکام قضایی ساده و قابل فهم می شود
مناسبات قدرت و قانون در ايران معاصر
خواستم بی خبر نمانی!
شمع های صف کشیده!
نظريه ولايت و دولت در دوران معاصر
عباس سلیمی‌نمین و مظلومیتی مضاعف
قوه‌ی قضائیه؛ بیم ها و امیدها/ نگاهی به عملکرد هاشمی شاهرودی و آینده لاریجانی آملی:
یدالله مع الجماعه
صاویری ناب از قبه الصخره و مسجد الاقصی

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان