رضا برجی عکاس و مستند ساز جنگ
اينها فاجعه است، فاجعه !!
(ويژه)
صدها نمايشگاه عكس در اين كشور زده ميشود. آقايان كدام يك از اينها را ميبينند؟ اما خبر ميرسد در يك نمايشگاه خاص حضور پيدا ميكنند و حمايت هم ميكنند.
سه شنبه 6 بهمنماه 1388
مشايي با اتخاذ سياستهاي فرهنگي خود كه ديگر جايگاهي را براي وزارت ارشاد متصور نيست، نخواهد توانست افرادي در مدلهاي هديه تهراني، محمدرضا گلزار و... را بهعنوان شاخصهاي مطلوب فرهنگ دولت عدالتخواه معرفي و تربيت كند.
هر كاري كه در نظام غيرمسئولانه و غيرحرفهاي باشد و فرد اجرا كننده تخصصي در آن حوزه نداشته باشد، يقينا ضررش بيش از منافع آن كار خواهد بود. كار فرهنگي را آدم فرهنگي بايد انجام دهد. همين غير متخصص بودن است كه باعث ميشود بيايند و كمك ميليوني كنند به يك نمايشگاه عكس و از آن نمايشگاه هم خريدهاي ميلیونی انجام دهند. در حاليكه آدمهاي حساس و متعهد كشور تشنه يك كمك هستند.
كساني كه نظري و تخصصي در هنر دارند، از اين قصه عصبي و ناراحت است. گيريم كه آن شخص خيلي خوب و عالي است. صدها نمايشگاه عكس در اين كشور زده ميشود. آقايان كدام يك از اينها را ميبينند؟ اما خبر ميرسد در يك نمايشگاه خاص حضور پيدا ميكنند و حمايت هم ميكنند.
هنرمند شاخكهايش حساس است و برايش اين كارها جاي سئوال دارند. من درخواست ميكنم بگذارند هنرمندان خودشان كارهاي خودشان را انجام بدهند.
اينكه دولت فكر كند مقبوليت خود را از دست داده و بهخاطر همين بايد دل بعضيها را بهدست بياورد، اين فاجعه است.
ما برويم از كلينتون مدرك بگيريم كه بله امام حسين خوب است؟ چه احتياجي داريم به اينكه فلاني و فلاني از دولت حمايت كنند. به نظرم اين دولت با پشتوانه راي 25 ميليوني بيشترين مقبوليت را دارد و هرگز به اين كارها احتياج ندارد.
كار بهجايي رسيده كه يك ضدانقلاب كه جايي يك چيزي از نظام گفته و خوب نظام را گفته، سريع برايش فرش و تابلو و چك ميفرستند. مگر انقلاب نياز به همراهي ضدانقلاب دارد؟
اگر دنبال اين باشيم كه چند هنرمند آن طرفي و آن مدلي بخواهند بگويند اين دولت خيلي خوب است، اين فاجعه است. اگر كسي بخواهد از اين دولت حمايت كند، همين مردم كوچه و بازار هستند و دولت بايد بهخاطر اين حمايت سرش را بالا بگيرد نه حمايت امثال هديه تهراني. اين چه رسمي است كه هنرپيشهاي از دولت آقاي احمدي نژاد حمايتي كند و اين را علم كنيم و بگوييم ببينيد فلاني از ما حمايت كرد. اينها فاجعه است، فاجعه.
نظرات کاربران :