پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري

یادداشت عضو شورای مرکزی جنبش در مورد قیام 19 دی در خبرگزاری برنا
آمدند که عمود خیمه را بردارند و باز...  (ويژه)  

مردم در صحنه بودند، اما خواص بی بصیرت، مسئله دارها، تکیه به زن و فرزند و حزب و دفتردارها از ولایت پذیری مردم جا ماندند، اما آیت الله نوری همدانی ها دریافتند با هر مقام علمی و دنیایی باید از ولایت دفاع کرد، ولو متحجرین و کیسه به نام دین و سابقه دوخته ها نیایند. و در این راه هر هزینه ای داد و هر اقدامی کرد از بیانیه و راهپیمایی و روشن گری تا حتی شعار دادن و دعوت مردم به تکرار که خامنه ای کوثر است... دشمن او ابتر است

  
 
شنبه 19 دیماه 1388  

 

19 دی 57 سالروز قیام مردم قم علیه وجهه ای از اسلام امریکایی بود که تبدیل به یک نقطه عطف تاریخی شد. این واقعه از چند منظر قابل تامل است، که به ویژه بعد از ده روز از حماسه تاریخی 9 دی 88 بازخوانی آن می تواند درس های بزرگی برای امروز ما داشته باشد.

1- اسلام ناب و تقابل با اسلام امریکایی

امام و مردم ،به تبعیت از امام بر اساس سیره معصومین و انبیای الهی به ترسیم جبهه فکری و سیاسی جامعه پرداختند و برداشت های انحرافی، واپسگرایانه، التقاطی از دین با پوسته مذهبی که با از دست دادن روح دین و معنویت و عدالت با اشرافیت و استکبار گره خورده بود قیام کردند و حقیقت وجود دو تفکر حق و باطل در قالب دین را به نمایش گذاشتند و از پوسته ظاهری که مجلس عزای امام حسین را هم به فراخور زمان حاضر بود برگزار کند، حج هم برود، اگر لازم بود نماز هم بخواند اما دین منهای مسئولیت، عدالت، ولایت، جهاد، حقیقت، امر به معروف و نهی از منکر، حب و بغض لله را به نمایش بگذارد تبری جستند و از روح دین که ولایت است دفاع نمودند. و با این انگیزه بدون توجه به زخم زبان های متحجران و تبلیغات غربزدگان
” بودند کسانی که با تالیفات بسیار که حتی بعدها صاحب رساله شدند در همان زمان در کیهان و اطلاعات مقاله می نوشتند و امام و شاه را به صلح و سازش دعوت می کردند. اما شیخ حسین نوری همدانی ها دفاع از ولایت را بی هیچ چشمداشت و سودی تکلیف اول خویش می دید و سازش با ظالمین را بر نمی تافت “و اقدامات تقابلی مافیای قدرت و ثروت و اطلاع رسانی به حمایت از این اصل پرداختند که "بنی الاسلام علی الخمس .... و ما نودی بشی کما نودی بالولایه". امت، جایی که دید امام و ولایت در خطر است و دعوا سر اصل بنیادین دین است در 19 دی به صحنه آمدند.

در سال 88 نیز همین گونه شد بغض های بدری و و خیبری و حنینی ولایت را نشانه رفت و اسلام آمریکایی با علم کردن دین رحمانی و به نیزه کردن قرآن ها با سوء استفاده از نمادهای دینی و به صحنه آمد و ولایت را نشانه رفت. قانون اساسی، رای مردم، هم به امام راحل توهین کرد، هم ولایت را در عمل نپذیرفت و در شعار هم مرگ بر اصل ولایت فقیه و دین از سیاست جداست سر دادند. و مردم به قیام برخواستند.

2- ولایت فقیه و دین از سیاست جدا نیست

میرزای شیرازی زمانی که فتوای تنباکو را داد و حضور دین در ساحت دیانت که به تبع عمل سازمان غیر دینی کلیسای مسیحی و کنیسه های یهودی زمینه ساز فرار انسان مدرن از دین شده بود و روشنفکران غربزده وطنی و عدم عمل بعض متدینان به وظیفه شان و جریان دین ستیزی به بخشی از طبقه متوسط شهری جامعه ما سیلان پیدا کرده بود و دینداران سنتی ما نیز به تبع قرن ها در فشار بودن شیعه به احکام فردی تنزل پیدا کرده بود را بعد از قرن ها تثبیت کرد و شمه ای از وظایف حتمی اجرای احکام شریعت و تشکیل حکومت دینی را به نمایش گزارده بود، در اوج حماسه تبعیت مردم از ولایت و حضور در صحنه ابراز ناراحتی کرده بود که دشمنان و غربی ها حال که اهمیت مسئله ولایت دینی و نقش آن را فهمیدند و آن را رها نخواهند کرد.

3- استراتژی اسلام آمریکایی

در 19 دی 57 بعد از یک سلسله تبلیغات دستگاه های تبلیغی رژیم، و بنگاه های فکری و فرهنگی وابسته به بیگانه، مدرنیزاسیون، به راه انداختن پیاده نظامان جریان به خیابان ها و... کار به جایی رسید
” با خمینی بودن در جنگ بر سر تنزیل انقلاب نیز با همراهی با ولایت سر تاویل انقلاب چنین است و صد البته جمل ها صفین ها و ونهروان هایی دارد که بسته به عمل خواص شکل می گیرد. “که مجبور شدند از یک اقدام استفاده کنند و آن هم توهین به ولی فقیه (امام راحل) بود، چرا که در یافته بودند ستون این خیمه ولایت است و جز با آن با چیز دیگری از جا کندن این خیمه میسر نخواهد شد. و با انجام تمام این محرمات باز ادعای اسلام و ترقی و توسعه داشت از سوی دیگر جریان التقاطی و نیز جریان متحجر به پشتیبانی اسلام آمریکایی آمدند.

در سال 88 هم همین روند طی شد. نفی ولایت فقیه، نفی آرمان های انقلاب و اصول بنیادین خط امام، توهین به امام خمینی و هتک حرمت امام حسین به عنوان تیر آخر به کار گرفته شد. و همزمان با آن شبکه تبلیغی آن وارد کار شد.

4- عملکرد خواص

در 19 دی 57 مردم کنار امام ایستادند و در نخبگان و خواص و علما نیز آنها که از بند تحجر و اشرافیت و غربزدگی رها بودند آمدند. شیخ حسین نوری همدانی به مصداق البریء جریء همراه امام ایستاد و در آن روز که آرمان گرایی با هزینه ای به قیمت شهادت و زندان و شکنجه و از دست دادن جایگاه و لومه لائمان همراه بود، ایستاد و علمدار شد. بودند کسانی که با تالیفات بسیار که حتی بعدها صاحب رساله شدند در همان زمان در کیهان و اطلاعات مقاله می نوشتند و امام و شاه را به صلح و سازش دعوت می کردند. اما شیخ حسین نوری همدانی ها دفاع از ولایت را بی هیچ چشم داشت و سودی تکلیف اول خویش می دیدند و سازش با ظالمین را بر نمی تافتند و جنگ روانی و فشار اسلام آمریکایی و فرصت ها و متحجرین و غربزده ها هیچ خللی در اراده ولایی ایشان ایجاد نمی کرد.

در سال 88 مردم در صحنه بودند، اما خواص بی بصیرت، مسئله دارها،
” در 19 دی 57 مردم کنار امام ایستادند و در نخبگان و خواص و علما نیز آنها که از بند تحجر و اشرافیت و غربزدگی رها بودند آمدند. شیخ حسین نوری همدانی به مصداق البریء جریء همراه امام ایستاد و در آن روز که آرمان گرایی با هزینه ای به قیمت شهادت و زندان و شکنجه و از دست دادن جایگاه و لومه لائمان همراه بود، ایستاد و علمدار شد. “تکیه به زن و فرزند و حزب و دفتردارها از ولایت پذیری مردم جا ماندند، اما آیت الله نوری همدانی ها دریافتند با هر مقام علمی و دنیایی باید از ولایت دفاع کرد، ولو متحجرین و کیسه به نام دین و سابقه دوخته ها نیایند. و در این راه هر هزینه ای داد و هر اقدامی کرد از بیانیه و راهپیمایی و روشن گری تا حتی شعار دادن و دعوت مردم به تکرار که خامنه ای کوثر است... دشمن او ابتر است.

5- کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا

آری، کربلا و عاشورا در همه تاریخ و زمان ها و مکان ها بسط یافته است. اذا ملبسوا بالبلاء قل الدیانون، ماندن بر سر ولایت و بصیت داشتن انسان هایی ولایی می خواهد که در مقابل بدعت ها و هوس ها بایستند و فتنه را در ریشه بخوابانند. در مقابل تبلیغات و جنگ روانی دشمن و فتنه های بدتر از دجال و قرآن به سر نیزه ها و سخن از وحدت ظالم و مظلوم و جبهه حق و باطل زدن ها و سوابق آن ها را نلغزاند (که واما الصلح بین هذه الحیین نحن قوم عادیناکم فی الله و لم نکن نصالحکم لالدنیا )و به سبب چند نفر نزدیکان و منافع آنان و فضا سازی ها بصیرت از کف ندهند که به تعبیر امام علی "الا لا یحمل هذا العلم الا صاحب البصر و الصبر و العلم بمواضع العمل".

6- جنگ سر تنزیل جنگ سر تاویل

با پیامبر بودن در جنگ بر سر تنزیل سخت اما شدنی است، اما در جنگ سر تاویل با علی بودن سخت است و دشواری همراهی با ولی در نهروان از همراهی در جمل و صفین دو چندان است. با خمینی بودن در جنگ بر سر تنزیل انقلاب نیز با همراهی با ولایت سر تاویل انقلاب چنین است و صد البته جمل ها صفین ها و ونهروان هایی دارد که بسته به عمل خواص شکل می گیرد. اگر قرار است افزایش فشارها ما را به صلح حسنی نرساند، باید یاران و خواصی بصیر این چنین حاضر شوند تا بتوان حسین وار مقابل فتنه گران ایستاد. و صد البته امروز که ولی سربازان و سردارانی مثل نوری همدانی ها دارد به یاری خدا شکستی نخواهد بود که:
 فاما الزبد فیذهب جفاء و ام ما ینفع الناس فیمکث فی الارض

            نظرات کاربران :


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

اعتراض بسيج دانشجويي دانشگاه شريف به احضار مسئول بسيج دانشجويي اميركبير
دانشجویان به اقدام های عملی دفاع از مسجد الاقصی، جایزه 200 هزار دلاری می دهند
رونمایی از پوستر جایزه 200 هزار دلاری دفاع از مسجد الاقصی
لزوم پايان دادن به شعارها و اقدام عملي جدي در مبارزه با مفاسد اقتصادي و دانه درشت ها و اعتراض به برخي برخورد ها با عدالت خواهان
خاطره شيخ‌الاسلام از صدور انقلاب اسلامي به فيليپين
محاصره غزه؛ تداوم درد و رنج كودكان يتيم فلسطيني
مراسم رونمایی پوستر جایزه 200 هزار دلاری عملیات موفقیت آمیز علیه اماکن صهیونیستی+سخنراني دكتر كوشكي درباره مسائل جاري فلسطين
خدمت به مردم، و حضور در زمان نیاز به حضور، كارهای خدایی هستند
زبان مشترک!
النفط وماادریک ماالنفط!
ویرایش جدید "لبنان به روایت امام موسی صدر"
مناظرات انتخاباتی از واجبات بود
مهار قدرت در مردم سالاری دینی
طرح تدوین تاریخ شفاهی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
بصیر در فراز و فرودهای تاریخ
چگونه می مکند این اقویا خون ضعیفان را
ما پیروزیم
مسجد الاقصی ماست نه معبد آنها ...
آنان که امام را پذیرفتند/ اسلام قیام را پذیرفتند
جنگ با ظلم و فساد و ستم و جور و جفا/ کنم از راه وفا
نمی بینی مگر این فتنه سازان را؟
ما صبح عدالتیم، اینک
بنویسید که اسلام غریب است هنوز . . .
راهبردهای رهبری در مهار فتنه
عید ما روزی بود کز ظلم آثاری نباشد
جايي­که­زندگي­دردِ­مردمه
ای گوشه نشینان! بكوشيد و بجوشيد و غوغاي زندگي را برپا داريد...
دومين يادنامه "محمدرضا آقاسي" نوشته شد
عرضه 50 هزار نسخه كتاب تاریخ انقلاب در یک ماه
"تبسم‌هاي فيروزه‌اي"
«پیاده‌ها» راهی بازار نشر شدند
انشای احکام قضایی ساده و قابل فهم می شود
مناسبات قدرت و قانون در ايران معاصر
خواستم بی خبر نمانی!
شمع های صف کشیده!
نظريه ولايت و دولت در دوران معاصر
عباس سلیمی‌نمین و مظلومیتی مضاعف
قوه‌ی قضائیه؛ بیم ها و امیدها/ نگاهی به عملکرد هاشمی شاهرودی و آینده لاریجانی آملی:
یدالله مع الجماعه
صاویری ناب از قبه الصخره و مسجد الاقصی

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان