پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري

وحيد جليلي در دانشگاه تهران:
فرياد مستضعفين از بي‌عدالتي در رسانه‌اي كه قرار بود ملي باشد   (ويژه)  

تصويري كه اكنون از زندگي ايرانيان و دين آنها در صدا و سيما نمايش داده مي‌شود متعلق به قشر خاصي است اگر به دنبال مبارزه با فقر و فساد و تبعيض هستيم. ابتدا بايد روي همين فساد رسانه‌اي كه همه جناح‌هاي كشور در آن شريك هستند دست گذاشته و آن را اصلاح كنيم.

  
 
چهارشنبه 4 آذرماه 1388  

 

سردبير نشريه راه گفت: در انتخابات اخير برخي كه تاب جمهوريت نظام را نداشتند با اسلام به جنگ جمهوريت رفته و در اين مسير از شعارهاي يا حسين، الله اكبر و رنگ مقدس سبز استفاده كردند.

به گزارش فارس، وحيد جليلي سردبير نشريه راه در تالار شيخ انصاري دانشگاه حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران با اشاره به انتخابات دهم رياست جمهوري و حوادث پس از آن اظهار داشت: در كشور شاهد عدم توازن رسانه‌اي هستيم كه در انتخابات اخير نيز بسيار مشهود بود.

وي افزود: فضاي رسانه‌اي كنوني تصويري را از ايران نمايش مي‌دهد كه بر همگان مشخص است و متاسفانه اين مسئله از رسانه‌ ملي تا ساير رسانه‌ها نيز وجود دارد.

سردبير نشريه راه با بيان اينكه در اين انتخابات رسانه جديدي با عنوان صندوق راي نيز به رسانه‌هاي كشور اضافه شد، گفت: در اين شرايط شاهد دو تصوير متفاوت از فضاي كشور بوديم كه يكي از سوي رسانه ملي نمايش داده مي‌شد و تصوير ديگر را از رسانه انتخابات مشاهد كرديم.
جليلي با بيان اينكه اين دو تصوير كاملا با هم متفاوت بوده‌اند ياد آور شد: اگر يك ساعت برق در شهر تهران قطع شود روز بعد تمام رسانه‌ها و حتي صدا و سيما به انتشار خبر آن خواهند پرداخت اما اگر ميليون‌ها نفر از مردم كشور 30 سال بعد از انقلاب برق نداشته باشند و يا از امكانات اوليه زندگي محروم باشند صفحه حوادث روزنامه ها نيز به انعكاس آن نمي‌پردازد.

وي در ادامه با اشاره به آراي 24 ميليوني احمدي نژاد در انتخابات خاطر نشان كرد: در اين مورد چنين مطرح مي‌‌شود كه اگر اين 24 ميليون نفر وجود دارد، تا ديروز كجا بودند و سئوال ديگر اين است كه اگر اين جمعيت اين حق را دارد كه سرنوشت سياسي كشوري مانند ايران را تعيين كند جايگاه آنها در رسانه ملي كجا بوده است.

سردبير نشريه راه با بيان اينكه اكنون رسانه ها ايران را به مثابه همه ايران نمايش نمي دهند يادآور شد: تا زماني كه اين وضعيت نامتوازن نظام رسانه اي در كشور برقرار باشد و زير ساخت‌هاي رسانه‌اي كشور غير عادلانه باشد هر آسيب شناسي ديگر از وضعيت رسانه‌ها ناقص و بدون نتيجه خواهد بود.

جليلي در ادامه با تاكيد بر اينكه ابتدا بايد اين وضعيت را اصلاح كنيم اظهار داشت: در اين زمينه وضعيت جناح هاي سياسي كشور كه كاملا مشخص است و مفروض آنها چنين تعريف شده كه اگر هر دو جناح از صدا و سيما استفاده كنند شعار رسانه ملي محقق شده است و در اين زمينه چنين مطرح مي‌كنند كه مثلا هم ناطق نوري و هم موسوي بايد از عملكرد صدا و سيما راضي باشند.

وي با بيان اينكه تصويري كه اكنون از زندگي ايرانيان و دين آنها در صدا و سيما نمايش داده مي‌شود متعلق به قشر خاصي است ادامه داد: اگر به دنبال مبارزه با فقر و فساد و تبعيض هستيم. ابتدا بايد روي همين فساد رسانه‌اي كه همه جناح‌هاي كشور در آن شريك هستند دست گذاشته و آن را اصلاح كنيم.

سردبير نشريه راه با ابراز تاسف از اينكه چنين نگاهي در بخشي از فضاي آكادميك كشور نيز مشاهد مي‌شود خاطر نشان كرد: حرمت دانشگاه به علم و دانش است و نخستين گام علمي، مشاهده واقعيت است كه بايد بعد از آن بر اساس نگاه و ارزش گذاري در جهت اصلاح يا تكميل آن مشاهده حركت كنيم يعني نمي‌توان ژست علمي گرفت و مدعي شد كه نخبگي با انكار واقعيت شروع مي‌شود.

جليلي در ادامه تصريح كرد: فضاي رسانه اي و نخبگي كشور بر هم تاثير مي‌گذارند و به همين دليل شاهديم كه متاسفانه بعضا اجازه طرح برخي مسائل نيز داده نمي‌شود و از همان ابتدا واقعيت را انكار مي‌كنند.
وي همچنين خطاب به دانشجويان اظهار داشت: اميدوارم كساني كه عميق‌تر و بلند مدت‌تر به مسائل نگاه مي‌كنند تلاش كنند تا تصويري واقعي تر از ايران به مثابه‌ همه ايران و نه صرفا شمال پايتخت نمايش داده شود.

سردبير نشريه راه در ادامه اين جلسه در پاسخ به اظهارات يكي از دانشجويان كه با استناد به مطالب منتشر شده از افرادي نظ

            نظرات کاربران :

سلام عليكم پيشنهاد مي كنم فايل اين فيلم را به فرمت مناسب تبديل كنيد و روي سايت خودتان و يوتيوب و .... قرار دهيد صحبكار
نويسنده نظر :صاحبكار


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

معرفي سايت تخصصي بررسي شبكه هاي هرمي
شهید بهشتی و جنبش سبز
تجمع دانشجویان صنعتی شاهرود در حمایت از ولایت فقیه
نقش عمار در جنگ صفین
سفره های رنگین سیما،حسرت کودک گرسنه و عرق شرم پدر
جدال جمهوري با زنگيان کافوري
راه 43 منتشر شد
موقعیت امروز جمهوری اسلامی موقعیت "قلب جهان" است
اگر از همت و متوسلیان برای نسل سوم گفته بودند، امروز کسی جرات دزدیدن نام آنها را نداشت
تقدیر و حمایت ویژه جنبش عدالتخواه دانشجویی از بیانات آیت ا... صادق آملی لاریجانی در تأکید بر مبارزه با مفاسد اقتصادی
انتقاد رئيس دستگاه قضا از مبارزه ضعيف با مفسدان اقتصادي/ مسير كنوني جواب نمي دهد
سخنراني شهيد حسين الحوثي در عيد غدير 1423
تأملی گذرا بر عملکرد دستگاه ها و نهادها در تحقق اسلام ناب
چرا حل مشكلات اساسي كشور روي زمين مي‌ماند؟
نشست تحليلي پيرامون ابعاد و پيامدهاي اجراي طرح هدفمند كردن يارانه‌ها
نقشه راه دانشجویان دانشگاه اسلامی
روشن فکران غرب زده نخواهند توانست رأی ملت را وتو کنند
سیر عدد شدی احمد جان!
مردم همچنان در انتظار سبد غذایی دولت
الحوثي: عربستان از بمب فسفري استفاده مي‌کند
گر "غدیر" به درستی محقق می‌شد،امروز نیازهای بشر اینقدر ابتدایی نمی‌ماند
اشاره به مافیای رسانه و سیاست در یک سریال
تظاهرات معلولان فلسطینی برای پایان دادن به محاصره غزه
وعده وزارت اطلاعات براي جمع كردن هرمي ها
نیمی از مساجد در طول سال فعالیتی ندارند
تشدید هجوم هوایی عربستان به یمن
تقابل اسلام ناب و اسلام التقاطی در انتخابات 88
نظریه ولایت فقیه و عقلانیت
روایت شهادت حسین الحوثی
جديدترين گزارش مركز پژوهشها از آثار فعاليت شركتهاي هرمي
مناظره بايد دور از فضاي جنجال سياسي و هياهو صورت گيرد
تشكل‌هاي دانشجويي نسبت به اتفاقات و فضاي كشور هوشيار باشند
انتقاد شديد نماينده جنبش از عملکرد صدا و سيما در به تصوير کشيدن تجملات و اشرافي گري
موقعیت امروز جمهوری اسلامی موقعیت "قلب جهان" است
رویش باید آگاهی مردم را نشانه بگیرد
اسكيزوفرني سياسي‏، انفجار جنسي‏، لكنت زبان، تفاوت فرهنگي‏ و انتخابات دهم
مردم، جریانات ریزشی را كنار می‌زنند
گفتگو با دکتر کوشکی درباره موضع نظام نسبت به یمن
همدستي نيروهاي القاعده با دولت صنعاء در سركوب شيعيان الحوثي
راز نسخه دوم

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان