پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري


آخرین کتاب‎های استاد پارسانیا در دست چاپ   (کتاب‌خانه)  

به زودی شاهد انتشار کتابهای «روش شناسی اندیشه سیاسی» و «رنسانس دینی» به قلم استاد حمید پارسانیا خواهیم بود.
  
 
شنبه 2 آبانماه 1388  

 

به گزارش شبکه ایران، دکتر حمید پارسانیا روحانی علوم اجتماعی خوانده‎ای است که همواره برای دانشجویان علوم اجتماعی در تهران سخنان متفاوتی داشته. او که سالهاست هر هفته برای تدریس از قم به تهران می‎آید، از مبنای فلسفه اسلامی و عرفان نظری برای اهالی علوم اجتماعی همیشه سخنانی تازه درباره اندیشه اجتماعی اسلام داشته. قلم روان و فخیم حمید پارسانیا یکی دیگر از دلایل توجه به آثار مکتوب او در میان دانشجویان علوم اجتماعی و علوم سیاسی است.

از وی تا کنون کتاب‎های متعددی در حوزه تاریخ و اندیشه اجتماعی و سیاسی اسلام منتشر شده که از این میان می‌توان به کتابهایی مانند «حدیث پیمانه»، «علم و فلسفه»، «سنت، ایدئولوژی، علم»، «هستی و هبوط»، «هفت موج اصلاحات»، «عرفان و سیاست»، «سکولاریسم و معنویت؛ مبانی معرفتی و سیمای اجتماعی»، «نماد و اسطوره»، «مبانی و تطورات برهان صدیقین» و «اخلاق و عرفان» اشاره کرد.

پارسانیا همچنین ویراستاری کتاب‎های مهم آیت الله جوادی آملی را برعهده داشته که عمدتا در حوزه فلسفه اسلامی، کلام و عرفان نظری می‎گنجد؛ کتاب‎هایی مانند «انسان در اسلام»، «تبیین براهین اثبات خدا»، «شرح فصوص الحکم»، «ولایت فقیه و رهبری در اسلام»، «ولایت در قرآن»، «معرفت شناسی در قرآن»، «رحیق مختوم؛ شرح حکمت متعالیه»، «عین نضاخ؛ تحریر تمهید القواعد» و نیز «شریعت در آینه معرفت» که جوابی بود به کتاب «قبض و بسط تئوریک شریعت» نوشته عبدالکریم سروش.

در این سال‎های اخیر بیش از آنکه کتاب تازه‎ای از وی چاپ شود شاهد انتشار مقالات او بودیم؛ مقالاتی مانند «روش شناسی و اندیشه سیاسی»، «نسبت فقه سیاسی و اندیشه سیاسی»، «سیمای زن در خطاب های قرآن»، «نسبت علم و فرهنگ»، «رئالیسم انتقادی و حکمت صدرایی»، «روش شناسی فلسفه سیاسی و علم سیاست»، «ضرورت بازخوانی سیره سیاسی نبوی صلی الله علیه و آله»، «عشق چیست؟»، «چیستی و هستی جامعه از دیدگاه شهید مطهری»، «رابطه عقل و جنسیت»، «ولایت فقیه، نظارت و مشروعیت».

خصوصا اینکه وی مدتی ریاست دانشگاه باقرالعلوم و سردبیر فصلنامه معروف «علوم سیاسی» را برعهده داشت و علاوه بر مشاغل مدیریتی متعدد در شورایعالی انقلاب فرهنگی، دفتر تبلیغات اسلامی قم و پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نگارش سرمقاله های فصلنامه علوم سیاسی را نیز برعهده داشت.

«روش شناسی اندیشه سیاسی»؛ از مقاله به کتاب

حالا اما با کنارگذاشتن برخی مشغله‎های اجرایی، مدیر گروه علوم اجتماعی دانشگاه باقرالعلوم و رئیس کمیسیون حوزوری شواریعالی انقلاب فرهنگی است و گویا قرار است دوباره شاهد انتشار کتاب‎های تازه‎ای از او باشیم.

«روش شناسی اندیشه سیاسی» یکی از این کتابهاست که بعد از نوشتن مقدمه آن، روانه موسسه بوستان کتاب قم می شود تا به چاپ برسد. عنوان این کتاب برگرفته از یکی از مقالات ایشان با همین نام است.

این کتاب که در واقع مجموعه مقالات استاد پیرامون مباحث روش شناسی است مقالاتی از جمله «روش شناسی فلسفه سیاسی و علم سیاست»، «روش شناسی و اندیشه سیاسی»، « نسبت فقه سیاسی و اندیشه سیاسی» و ... را در بر دارد.

«رنسانس دینی» روانه بازار می‎شود

اما کتاب دیگری که اکنون آماده چاپ است و به زودی از سوی ناشری معتبر روانه بازار خواهد شد، کتاب «رنسانس دینی» است.

این کتاب مجموعه ای از مقالات وی است و عنوانش برگرفته از مقاله ای با همین نام است. در آینده جزئیات بیشتری درباره این کتاب منتشر خواهیم کرد.

ترجمه "هستی و هبوط" به زبان صربستانی

اخیرا نیز کتاب هستی و هبوط یا انسان شناسی در اسلام که توسط دکتر سعید خلیلوویچ به زبان صربستانی ترجمه شده است از سوی رایزنی فرهنگی کشورمان در بلگراد منتشر شده است.

مقدمه این کتاب توسط پروفسور راده بوژوویچ استاد برجسته دانشگاه بلگراد نگارش شده و آقای اولیور پوتژیتسا، محقق و ایران‌شناس نیز توضیحاتی در انتهای کتاب داده است.

این کتاب در 300 صفحه و پانصد شمارگان انتشار یافت و در پنجاه و دومین نمایشگاه بین المللی بلگراد وارد بازار کتاب شد.

پس از ترجمه کتاب تاریخ ادبیات فارسی توسط سعید خلیلوویچ، این دومین کتاب است که توسط وی از فارسی به صربستانی برگردانده می‌شود.

            نظرات کاربران :


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

اعتراض بسيج دانشجويي دانشگاه شريف به احضار مسئول بسيج دانشجويي اميركبير
دانشجویان به اقدام های عملی دفاع از مسجد الاقصی، جایزه 200 هزار دلاری می دهند
رونمایی از پوستر جایزه 200 هزار دلاری دفاع از مسجد الاقصی
لزوم پايان دادن به شعارها و اقدام عملي جدي در مبارزه با مفاسد اقتصادي و دانه درشت ها و اعتراض به برخي برخورد ها با عدالت خواهان
خاطره شيخ‌الاسلام از صدور انقلاب اسلامي به فيليپين
محاصره غزه؛ تداوم درد و رنج كودكان يتيم فلسطيني
مراسم رونمایی پوستر جایزه 200 هزار دلاری عملیات موفقیت آمیز علیه اماکن صهیونیستی+سخنراني دكتر كوشكي درباره مسائل جاري فلسطين
خدمت به مردم، و حضور در زمان نیاز به حضور، كارهای خدایی هستند
زبان مشترک!
النفط وماادریک ماالنفط!
ویرایش جدید "لبنان به روایت امام موسی صدر"
مناظرات انتخاباتی از واجبات بود
مهار قدرت در مردم سالاری دینی
طرح تدوین تاریخ شفاهی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
بصیر در فراز و فرودهای تاریخ
چگونه می مکند این اقویا خون ضعیفان را
ما پیروزیم
مسجد الاقصی ماست نه معبد آنها ...
آنان که امام را پذیرفتند/ اسلام قیام را پذیرفتند
جنگ با ظلم و فساد و ستم و جور و جفا/ کنم از راه وفا
نمی بینی مگر این فتنه سازان را؟
ما صبح عدالتیم، اینک
بنویسید که اسلام غریب است هنوز . . .
راهبردهای رهبری در مهار فتنه
عید ما روزی بود کز ظلم آثاری نباشد
جايي­که­زندگي­دردِ­مردمه
ای گوشه نشینان! بكوشيد و بجوشيد و غوغاي زندگي را برپا داريد...
دومين يادنامه "محمدرضا آقاسي" نوشته شد
عرضه 50 هزار نسخه كتاب تاریخ انقلاب در یک ماه
"تبسم‌هاي فيروزه‌اي"
«پیاده‌ها» راهی بازار نشر شدند
انشای احکام قضایی ساده و قابل فهم می شود
مناسبات قدرت و قانون در ايران معاصر
خواستم بی خبر نمانی!
شمع های صف کشیده!
نظريه ولايت و دولت در دوران معاصر
عباس سلیمی‌نمین و مظلومیتی مضاعف
قوه‌ی قضائیه؛ بیم ها و امیدها/ نگاهی به عملکرد هاشمی شاهرودی و آینده لاریجانی آملی:
یدالله مع الجماعه
صاویری ناب از قبه الصخره و مسجد الاقصی

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان