پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري

سعيد قاسمي در نبرد تا رهايي
مي دانيد چرا عزيز هستيد؟ مقابل کسي آمريکا و استکبار رکوع نمي کنيد.  (ويژه)  

 برخي مي گويند اوباما براي تغييرات آمده است  اينها چرت و پرت است،بعداز پرتاب لنگه کفش که صورت گرفت ان همه بوق کرنا شد و لي به قرارداد ننگيني که پس از آن منعقد شد کسي اشاره نکرد.

  
 
یکشنبه 27 اردیبهشتماه 1388  

 

سعيد قاسمي در جمع دانشجويان دانشگاه تهران گفت: بيشتر پيروزي ها توسط گردان هايي صورت مي گرفت که دانشجويان فرماندهي آن را بر عهده داشتند.

به گزارش برنا، سردار سعيد قاسمي در همايش اعتلاي اسلام نابودي اسرائيل که به مناسبت سالروز نکبت اشغال فلسطين، توسط تشکل هاي دانشجويي در تالار شيخ انصاري دانشکده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به خاطراتي از رشادت هاي دانشجويان دانشگاه ها در جنگ ايران عليه عراق اشاره کرد و گفت: بيشتر پيروزي ها توسط گردان هايي صورت مي گرفت که دانشجويان فرماندهي آن را بر عهده داشتند.

سعيد قاسمي با بيان اين مطلب که نطفه حزب الله از اجداد شماها هستند وحماس نيز که مولود حزب الله است افزود : در جنگ 22 روزه غزه و 33 روزه لبنان فلسطيني ها و حزب الله تمام خانه و زندگيشان را از دست دادند و اگر ما براساس مانيفست حضرت امام (ره) حرکت کرده بوديم سنگرهاي کليدي در فلسطين ، افغانستان و ..را گرفته بوديم، اين درحالي است که ما براساس مانيفست حضرت امام حرکت نکرديم .

وي در ادامه به علاقه کشورهاي عربي و آسيايي به شخص رييس جمهور اشاره کرد و گفت: چرا رييس جمهوري که نه قد دارد نه قيافه ، آنقدر محبوب است؟ عرب ها در اصطلاح مي گويند احمدي نژاد براي خود رجلي است.

سردار قاسمي با ذکر خاطره اي گفت : روزي با شخصي مصري صحبت مي کردم که گفت اي کاش ما نيز کسي مثل احمدي نژاد داشتيم. آيا مي دانيد چرا شما عزيز هستيد؟ براي اينکه در مقابل کسي(آمريکا و استکبار ) رکوع نمي کنيد.

سردار قاسمي به کنفرانس دوربان 2 اشاره کرد و گفت: برخي ها گفتند که سخنراني احمدي نژاد در اين کنفرانس باعث اين شده که جامعه جهاني عليه ما شود، و وجه ايران در نظام بين المللي از بين برود .

وي با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري گفت : به تعبير حضرت امام (ره) مسلمانان و اسلام چه زماني بين استکبار ، آمريکا و اسرائيل احترام و آبرو داشته که حال با اين سخنراني از بين برود ، شرافت داشته باشيد و کسي که مايع عزت و افتخار شما است را لکه دار نکنيد .

سردار قاسمي تصريح کرد : احمدي نژاد در اين کنفرانس فقط يک صفحه کپي از سخنان حضرت امام را گفت و هولوکاست را مطرح کرد که آن گونه کنفرانس بهم ريخت .بعضي از مغرضين با طرح چنين سئوال هايي به کينه ورزي با اسلام و جمهوري اسلامي دارند اينان کساني هستند که بيشتر به آمريکا باج مي دهند و راي خاکستري بيشتري نيز مي آورند .

وي با اشاره به سخنان برخي که مي گويند اوباما براي تغييرات آمده است اشاره کرد و گفت : اينها چرت و پرت است،بعداز پرتاب لنگه کفش که صورت گرفت ان همه بوق کرنا شد و لي به قرارداد ننگيني که پس از آن منعقد شد کسي اشاره نکرد.

سردار قاسمي به روابط با آمريکا اشاره کرد و خطاب به کساني که خواهان ارتباط با آمريکا هستند گفت : اين راه حضرت امام نيست ، شما خسته شديد فکر مي کنيد بر سر منافع مشترک مي توانيد به توافق برسيد در صورتي که ماهيت عوض نمي شود ، آمريکا به انواع مختلف در حال سرمايه گذاري در ايران است که بايد مراقب بود . حال عده اي مي آيند با تفکرات روشنفکرانه مي خواهند ارتباط با آمريکا بگيرند جنگ ما جنگ اعتقادي است و تا مبارزه هست ما هستيم.

            نظرات کاربران :

بسم الله ...***بازهم مصاحبه ما با آقا سعيد ناتمام ميماند و حسرت ادامه صحبتهاي او بر دل ما...*** فيلم اين سخنراني و سخنرانيهاي قبلي تهران حاجي رو كجا ميتونيم تهيه كنيم، لطفا ميل كنيد;-)
نويسنده نظر :هومن فلاح


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

اعتراض بسيج دانشجويي دانشگاه شريف به احضار مسئول بسيج دانشجويي اميركبير
دانشجویان به اقدام های عملی دفاع از مسجد الاقصی، جایزه 200 هزار دلاری می دهند
رونمایی از پوستر جایزه 200 هزار دلاری دفاع از مسجد الاقصی
لزوم پايان دادن به شعارها و اقدام عملي جدي در مبارزه با مفاسد اقتصادي و دانه درشت ها و اعتراض به برخي برخورد ها با عدالت خواهان
خاطره شيخ‌الاسلام از صدور انقلاب اسلامي به فيليپين
محاصره غزه؛ تداوم درد و رنج كودكان يتيم فلسطيني
مراسم رونمایی پوستر جایزه 200 هزار دلاری عملیات موفقیت آمیز علیه اماکن صهیونیستی+سخنراني دكتر كوشكي درباره مسائل جاري فلسطين
خدمت به مردم، و حضور در زمان نیاز به حضور، كارهای خدایی هستند
زبان مشترک!
النفط وماادریک ماالنفط!
ویرایش جدید "لبنان به روایت امام موسی صدر"
مناظرات انتخاباتی از واجبات بود
مهار قدرت در مردم سالاری دینی
طرح تدوین تاریخ شفاهی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
بصیر در فراز و فرودهای تاریخ
چگونه می مکند این اقویا خون ضعیفان را
ما پیروزیم
مسجد الاقصی ماست نه معبد آنها ...
آنان که امام را پذیرفتند/ اسلام قیام را پذیرفتند
جنگ با ظلم و فساد و ستم و جور و جفا/ کنم از راه وفا
نمی بینی مگر این فتنه سازان را؟
ما صبح عدالتیم، اینک
بنویسید که اسلام غریب است هنوز . . .
راهبردهای رهبری در مهار فتنه
عید ما روزی بود کز ظلم آثاری نباشد
جايي­که­زندگي­دردِ­مردمه
ای گوشه نشینان! بكوشيد و بجوشيد و غوغاي زندگي را برپا داريد...
دومين يادنامه "محمدرضا آقاسي" نوشته شد
عرضه 50 هزار نسخه كتاب تاریخ انقلاب در یک ماه
"تبسم‌هاي فيروزه‌اي"
«پیاده‌ها» راهی بازار نشر شدند
انشای احکام قضایی ساده و قابل فهم می شود
مناسبات قدرت و قانون در ايران معاصر
خواستم بی خبر نمانی!
شمع های صف کشیده!
نظريه ولايت و دولت در دوران معاصر
عباس سلیمی‌نمین و مظلومیتی مضاعف
قوه‌ی قضائیه؛ بیم ها و امیدها/ نگاهی به عملکرد هاشمی شاهرودی و آینده لاریجانی آملی:
یدالله مع الجماعه
صاویری ناب از قبه الصخره و مسجد الاقصی

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان