پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري

پرونده اي براي شايعات عليه حماس/ مصاحبه ابوسرور
شایعه توهین حماس به امام حسین(ع) توطئه دشمنان اسلام است  (ويژه)  

 آن ها می خواهند مانع ادامه حمایت های ملت های مسلمان به خصوص برادران شیعه از فلسطین و مظلومیت مردم فلسطین بشوند. در حالی که امام حسین(ع) تنها متعلق به شیعیان نیست. امام حسین اسوه آزادگان جهان و قیام او قیام مقدسی برای اقامه عدل و حق بوده و هیچ انسان مسلمانی به خود این جرات را نمی دهد که در مورد ایشان چنین عباراتی را بر زبان بیاورد.

  
 
شنبه 28 دیماه 1387  

 

مسوول اطلاع رسانی دفتر نمایندگی جنبش حماس در تهران، شایعه توهین یکی از رهبران این جنبش به امام حسین (ع) را توطئه دشمنان اسلام به منظور کاهش حساسیت شیعیان نسبت به کشتار مردم غزه دانست.

به تازگی برخی سایت های اینترنتی خبری را منتشر کردند که بر اساس آن یکی از رهبران حماس در شبکه الجزیره  اظهار داشته بود: «سننتصر علی اسرائيل کما انتصر يزيد علی الحسين» (بر اسرائیل پیروز خواهیم شد همچون پیروزی یزید بر حسین).

این سایت ها همچنین به انتشار شایعاتی مانند عزاداری اعضا حماس در مرگ صدام، نپذیرفتن خون اهدایی شیعیان از سوی زخمی های غره و ... پرداختند.

ابو سرور مسئول اطلاع رسانی و تبلیغات جنبش مقاومت حماس در این رابطه به خبرنگار فرارو گفت: ظاهرا یک پایگاه اینترنتی فارسی - عراقی منبع اصلی این شایعات بوده اما هیچ سایت عربی این خبر را منتشر نکرده است. این قبیل شایعات هر از چند گاهی توسط دشمنان مسلمین و اسلام مطرح می شود تا از میزان حساسیت ملت های مسلمان نسبت به فلسطین بکاهند.

ابو سرور افزود: آن ها می خواهند مانع ادامه حمایت های ملت های مسلمان به خصوص برادران شیعه از فلسطین و مظلومیت مردم فلسطین بشوند. در حالی که امام حسین(ع) تنها متعلق به شیعیان نیست. امام حسین اسوه آزادگان جهان و قیام او قیام مقدسی برای اقامه عدل و حق بوده و هیچ انسان مسلمانی به خود این جرات را نمی دهد که در مورد ایشان چنین عباراتی را بر زبان بیاورد.

او گفت: حتا شکل این خبر نشان می دهد که کذب محض است. گفته شده یکی از رهبران حماس، این رهبر کی بوده؟ تاریخ مصاحبه کی بوده؟ این در حالی است که تمام مصاحبه های الجزیره از طریق سایت اینترنتی این شبکه قابل دسترسی است و با اندکی جستجو می توان فهمید که چنین مصاحبه ای وجود خارجی ندارد.

ابوسرور افزود: ما معتقدیم که جمهوری اسلامی ایران از منظری اسلامی و انسانی به غزه می نگرد و از این زاویه از آرمان فلسطین حمایت می کند. کشور هایی که جمهوری اسلامی را متهم می کنند خواستار نابودی آرمان فلسطین هستند، چون ایران مهمترین کشوری است که در عرصه های سیاسی، معنوی و مادی از فلسطین حمایت می کند و آن ها می خواهند فلسطین را از مهمترین حامی خود محروم کنند.

ابو سرور وضعیت انسانی غزه را بغرنج توصیف کرد و گفت: تا کنون بیش از هزار فلسطینی شهید شده و 4500 نفر زخمی شده اند که نیمی از این افراد کودک و زن هستند. بیمارستان نواز غزه کفاف این مجروحان و شهدا را نمی دهد، ما از لحاظ دارو در مضیقه هستیم. تاکنون بیش از 10 نفر از نیروهای امداد پزشکی کشته شده اند و هنوز بسیاری از مردم زیر آوار هستند. در غزه آب آشامیدنی بهداشتی وجود ندارد اسرائیل در غزه از بمب های فسفری و سلاح جدیدی به نام DAME که سلاحی آمریکایی است و هنوز مورد آزمایش قرار نگرفته و استفاده از آن ممنوع است و همچنین از بمب هایی با بوی بسیار مشمئز کننده استفاده می کند.

او در مورد اهداف نهایی اسرائیل در غزه گفت: هدف پنهان اسرائیل نابودی جنبش مقاومت در غزه و نابودی حماس و حکومت منتخب فلسطین است اما در شروع حملات اهدافی جزیی را اعلام کرد و هدف خود را دستیابی به مناطقی که موشک های حماس و مقاومت از آن شلیک می شود را اعلام کرد.

مسئول اطلاع رسانی حماس افزود: تا امروز به حمد الله اسرائیل نتوانسته هیچیک از نقاطی که موشک از آنها شلیک می شود را نابود کرده یا به آن ها دست پیدا کنند. رژیم صهیونستی در ابتدا تصور می کرد که با حمله گسترده هوایی و شوک آور که طی آن در آن واحد 60 هواپیمای F16 در آسمان نوار غزه که تنها 365 کیلومتر مربع وسعت دارد شرکت داشتند می تواند حماس را وادار به تسلیم کند اما برد موشک های حماس که قبلا به 15 الی 16 کیلومتر می رسید اکنون به 50 کیلومتر می رسد.

به اعتقاد ابوسرور «پیروزی در عصر معاصر بر مبنای آمار کشته ها محاسبه نمی شود بلکه در میزان تحقق و یا عدم تحقق اهداف است که پیروزی یا شکست حاصل می شود بنا بر این اسراییل در جنگ جاری شکست خورده است»

            نظرات کاربران :


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

اعتراض بسيج دانشجويي دانشگاه شريف به احضار مسئول بسيج دانشجويي اميركبير
دانشجویان به اقدام های عملی دفاع از مسجد الاقصی، جایزه 200 هزار دلاری می دهند
رونمایی از پوستر جایزه 200 هزار دلاری دفاع از مسجد الاقصی
لزوم پايان دادن به شعارها و اقدام عملي جدي در مبارزه با مفاسد اقتصادي و دانه درشت ها و اعتراض به برخي برخورد ها با عدالت خواهان
خاطره شيخ‌الاسلام از صدور انقلاب اسلامي به فيليپين
محاصره غزه؛ تداوم درد و رنج كودكان يتيم فلسطيني
مراسم رونمایی پوستر جایزه 200 هزار دلاری عملیات موفقیت آمیز علیه اماکن صهیونیستی+سخنراني دكتر كوشكي درباره مسائل جاري فلسطين
خدمت به مردم، و حضور در زمان نیاز به حضور، كارهای خدایی هستند
زبان مشترک!
النفط وماادریک ماالنفط!
ویرایش جدید "لبنان به روایت امام موسی صدر"
مناظرات انتخاباتی از واجبات بود
مهار قدرت در مردم سالاری دینی
طرح تدوین تاریخ شفاهی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
بصیر در فراز و فرودهای تاریخ
چگونه می مکند این اقویا خون ضعیفان را
ما پیروزیم
مسجد الاقصی ماست نه معبد آنها ...
آنان که امام را پذیرفتند/ اسلام قیام را پذیرفتند
جنگ با ظلم و فساد و ستم و جور و جفا/ کنم از راه وفا
نمی بینی مگر این فتنه سازان را؟
ما صبح عدالتیم، اینک
بنویسید که اسلام غریب است هنوز . . .
راهبردهای رهبری در مهار فتنه
عید ما روزی بود کز ظلم آثاری نباشد
جايي­که­زندگي­دردِ­مردمه
ای گوشه نشینان! بكوشيد و بجوشيد و غوغاي زندگي را برپا داريد...
دومين يادنامه "محمدرضا آقاسي" نوشته شد
عرضه 50 هزار نسخه كتاب تاریخ انقلاب در یک ماه
"تبسم‌هاي فيروزه‌اي"
«پیاده‌ها» راهی بازار نشر شدند
انشای احکام قضایی ساده و قابل فهم می شود
مناسبات قدرت و قانون در ايران معاصر
خواستم بی خبر نمانی!
شمع های صف کشیده!
نظريه ولايت و دولت در دوران معاصر
عباس سلیمی‌نمین و مظلومیتی مضاعف
قوه‌ی قضائیه؛ بیم ها و امیدها/ نگاهی به عملکرد هاشمی شاهرودی و آینده لاریجانی آملی:
یدالله مع الجماعه
صاویری ناب از قبه الصخره و مسجد الاقصی

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان