پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري

پیوستن طلاب قم به تحصن مهرآباد
500 طلبه کفن پوش نیز خواستار اعزام خود به غزه شدند  (ويژه)  

با كمال تأسف بايد بگوييم كه بزرگترين اشتباه دولت‌ها و ملت‌هاي اسلامي و عربي آن بود كه اغراض شخصيه دولت‌ها مانع شد از اينكه صداي اسرائيل را در همان اول خفه كنند و نگذارند قدرت پيدا بكند. وامروز تمام دول اسلامي در معرض خطر هستند، چرا كه اسرائيل اين جرثومه فساد اكتفا به قدس و بيت المقدس و فلسطين نخواهد كرد.

  
 
جمعه 13 دیماه 1387  

 

درادامه پیوستن دانشجویان و طلاب به تحصن مهر آباد 500 نفر از طلاب مدارس علمیه قم جمعه صبح به جمع متحصنین پیوشتند.

به گزارش رجانیوز پيرو فراخوان مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) در حمايت از زنان و كودكان و مردم بی‌دفاع غزه و در اعتراض به ادامه حملات وحشيانه رژيم صهيونيستي و نيز همراهي برخی دولت‌های عربی و مدّعی مسلمانی و خصوصا سكوت علما و روحانيون جهان عرب و رؤسای الازهر مصر، طلاب بسيجي حوزه هاي علميه قم صبح جمعه ساعت 9 در فرودگاه مهر آباد حاضر شده و آمادگي خود را براي اعزام به غزه اعلام کردند.

متن بیانیه ای که از سوی طلاب مدارس علمیه قم در روز پنج شنبه صادر گردیده به این شرح است:

 بسم الله الرحمن الرحيم

« وما لكم لا تقاتلون في سبيل الله و المستضعفين من الرجال و النساء و الولدان الذين يقولون ربنا اخرجنا من هذه القريه الظالم اهلها » (سوره مباركه نساء آيه 75)

مصيبت جنايات هولناك و ضد بشري رژيم كثيف و منفور صهيونيستي و سكوت ننگين مجامع بين المللي و سران برخي دولت‌هاي عربي و علما و روحانيون جهان عرب و رؤسای ازهر مصر ،‌دل ِ هر آزاده‌اي را در هر نقطه از جهان پاره پاره كرده است. امروز در جهاني كه همه در آن دم از بشردوستي مي‌زنند و ادعاي حقوق بشر مي‌كنند معلوم گرديد كه در مقام امتحان عمل‌ها موافق با ادعاها نبود و بين اعمال و گفته‌ها فرسنگ‌ها فاصله است. امروز براي همه مسلمانان مشخص شده است كه توجه به اسلام سران بي‌غيرت برخي كشورهاي عربي ادعايي بيش نيست.

امروز آزادگان جهان مسئول اصلي خون‌هاي به ناحق ريخته مردم مظلوم فلسطين را سران بي‌غيرت كشورهاي عربي مي‌دانند. ما طلاب بسيجي حوزه علميه قم ، سربازان هميشه آماده حضرت ولي عصر ـ روحي و ارواح العالمين لتراب مقدمه الفداء ـ خود را شريك غم همه مظلومين جهان و پشتيبان همه جانبه آنان در هر نقطه از دنيا مي‌دانيم و در لبيك‌گويي به دستورات و فرامين مقام عظماي ولايت حضرت آيت الله العظمي امام خامنه اي ـ مدظله العالي‌ ـ آمادگي خود را براي هر گونه اقدامي اعلام مي‌داريم .

با كمال تأسف بايد بگوييم كه بزرگترين اشتباه دولت‌ها و ملت‌هاي اسلامي و عربي آن بود كه اغراض شخصيه دولت‌ها مانع شد از اينكه صداي اسرائيل را در همان اول خفه كنند و نگذارند قدرت پيدا بكند. وامروز تمام دول اسلامي در معرض خطر هستند، چرا كه اسرائيل اين جرثومه فساد اكتفا به قدس و بيت المقدس و فلسطين نخواهد كرد .

ما از همة مستضعفين عالم دعوت مي‌كنيم با تشكيل بسيج عمومي اسلامي و ايجاد هسته‌هاي مقاومت حزب الله در سراسر جهان و در هر نقطه از عالم در مقابل مستكبرين و چپاول‌گران شرق و غرب بايستند و بدانند با تفرقه كاري انجام نمي‌گيرد .

ما شاگردان مكتب امام صادق ـ عليه السلام ـ وطلاب حوزه علميه قم از مسئولين نظام اسلامي خواستاريم كه به گفته امام راحل ‌ـ سلام الله عليه ـ ‌فقط به يك اجتماع و سيمينار و كنفرانس اكتفا نكنند و فقط در فريادها اسلام را صدا نزنند ، عذرها را كنار بگذارند و در دفاع از مظلومين غزه و فلسطين اقدامي جدي و راهكاري عملي را بيابند، و در اين راه تا ريشه‌كني كامل صهيونيزم جهاني مسامحه نكنند و در اينجا اعلام مي‌كنيم اگر مسئولين نظام اسلامي و قواي سه گانه در وظيفه‌اي كه بر عهده دارند اندكي تساهل و تسامح راه دهند در پيشگاه خدا و ملت‌ها مسئول هستند.

ما از دولت‌هاي خائن عربي، سازمان‌هاي بين‌المللي توطئه‌گر ورسانه‌هاي مزدور و روشن‌فكران بي‌تفاوت جهان اسلام اعلام برائت و بيزاري مي‌نماييم و از ملت‌هاي مستضعف و مظلوم عربي و اسلامي خواستار عمل به وظيفه تاريخي خود در اين شرايط حساس هستيم.

هنوز هم سخن حضرت روح الله ـ سلام الله عليه ـ در جان ما طلاب حوزه علميه قم مي‌خروشد كه: « ما در صدد خشكانيدن ريشه‌هاي فاسد صهيونيزم، سرمايه‌داري و كمونيزم در جهان هستيم. ما تصميم گرفته ايم، به لطف و عنايت خداوند بزرگ، نظام‌هايي را كه بر اين سه پايه استوار گرديده‌اند نابود كنيم؛ و نظام اسلام رسول الله ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ را در جهان استكبار ترويج نماييم. از خداوند تبارك و تعالي خواهانيم كه برادران مظلوم ما را در هر جايي از عالم كه هستند خصوصا در سرزمين مقدس فلسطين از دست مستكبرين و چپاولگران نجات بدهد و سرزمين اسلامي را از لوث وجود كافران حربي و صهيونيست جهاني پاك نمايد.

والسلام علي رسول الله و علي ائمه المسلمين طلاب بسيجي حوزه علميه قم
12/10/87

            نظرات کاربران :


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

اعتراض بسيج دانشجويي دانشگاه شريف به احضار مسئول بسيج دانشجويي اميركبير
دانشجویان به اقدام های عملی دفاع از مسجد الاقصی، جایزه 200 هزار دلاری می دهند
رونمایی از پوستر جایزه 200 هزار دلاری دفاع از مسجد الاقصی
لزوم پايان دادن به شعارها و اقدام عملي جدي در مبارزه با مفاسد اقتصادي و دانه درشت ها و اعتراض به برخي برخورد ها با عدالت خواهان
خاطره شيخ‌الاسلام از صدور انقلاب اسلامي به فيليپين
محاصره غزه؛ تداوم درد و رنج كودكان يتيم فلسطيني
مراسم رونمایی پوستر جایزه 200 هزار دلاری عملیات موفقیت آمیز علیه اماکن صهیونیستی+سخنراني دكتر كوشكي درباره مسائل جاري فلسطين
خدمت به مردم، و حضور در زمان نیاز به حضور، كارهای خدایی هستند
زبان مشترک!
النفط وماادریک ماالنفط!
ویرایش جدید "لبنان به روایت امام موسی صدر"
مناظرات انتخاباتی از واجبات بود
مهار قدرت در مردم سالاری دینی
طرح تدوین تاریخ شفاهی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
بصیر در فراز و فرودهای تاریخ
چگونه می مکند این اقویا خون ضعیفان را
ما پیروزیم
مسجد الاقصی ماست نه معبد آنها ...
آنان که امام را پذیرفتند/ اسلام قیام را پذیرفتند
جنگ با ظلم و فساد و ستم و جور و جفا/ کنم از راه وفا
نمی بینی مگر این فتنه سازان را؟
ما صبح عدالتیم، اینک
بنویسید که اسلام غریب است هنوز . . .
راهبردهای رهبری در مهار فتنه
عید ما روزی بود کز ظلم آثاری نباشد
جايي­که­زندگي­دردِ­مردمه
ای گوشه نشینان! بكوشيد و بجوشيد و غوغاي زندگي را برپا داريد...
دومين يادنامه "محمدرضا آقاسي" نوشته شد
عرضه 50 هزار نسخه كتاب تاریخ انقلاب در یک ماه
"تبسم‌هاي فيروزه‌اي"
«پیاده‌ها» راهی بازار نشر شدند
انشای احکام قضایی ساده و قابل فهم می شود
مناسبات قدرت و قانون در ايران معاصر
خواستم بی خبر نمانی!
شمع های صف کشیده!
نظريه ولايت و دولت در دوران معاصر
عباس سلیمی‌نمین و مظلومیتی مضاعف
قوه‌ی قضائیه؛ بیم ها و امیدها/ نگاهی به عملکرد هاشمی شاهرودی و آینده لاریجانی آملی:
یدالله مع الجماعه
صاویری ناب از قبه الصخره و مسجد الاقصی

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان