صادق شهبازی دبیر جنبش عدالت خواهی در جمع دانشجویان متحصن گفت دانشجویان پیشگام همه مدعیان حقوق بشر و همه مدعیان مسلمانی در ایام امتحانات از درس و امتحانات خود گذشته اند و کفن پوش در نقطه رهایی جمع شده اند و فریاد می زنند یا قدس اننا قادمون.
وی با بیان اینکه ما در فرودگاه مهرآباد به عنوان مرز هوایی ایستاده ایم و می خواهیم با لبیک به پیام مقام معظم رهبری برای دفاع از مردم غزه اعزام شویم. چرا که ایشان فرموده اند همه مومنان باید به دفاع ازمردم غزه و زنان و کودکان بیگناه برخیزندو هرکس در این راه کشته شود شهید است.
وی افزود: امروز ما میخواهیم تفاوت اسلام ناب و اسلام آمریکایی را مشخص کنیم و می خواهیم به دولتهای سازشکار عربی از طرف دانشجو به عنوان نخبگان ملت ها اعلام کنیم ما از سازش بیزاریم.
همچنین به رهبری به عنوان تنها علمدار جبهه اسلام ناب و عدالت خواهی عرض میکنیم ما امروز آماده ایم هر لحظه که اجازه خروج از سوی مسئولین به ما داده شود برای اجرای فرمان رهبری برای جهاد با کفار حربی عازم سرزمین های اشغالی شویم.
وی با خطاب قرار دادن تمامی مسئولین دستگاههای دولتی، نهادهای انقلابی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کلیه مسئولین که به هر نحوی در این مساله صاحب تصمیم هستند گفت: به عنوان نماینده دانشجویان اعلام میکنم صبر ما به انتها رسیده و انتظار داریم تا راهی را میسر کنند تا ما به خط اول مبارزه با کفر برویم.
وی سخنانش را با یادآوری این نکته که روزگاری دانشجوی جاویدالاثر احمد متوسلیان و یارانش از همین ترمینال برای مبارزه با اسرائیل اعزام شده اند به پایان رساند که :ما با اسرائیل وارد جنگ خواهیم شد هرکس با ماست بسم اله و هرکس نیست خداحافظ
نظرات کاربران :