پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري


جنبش دانشجويي پياده نظام احزاب نمي‌‏شود  (ويژه)  

شهبازي با بيان اينکه جنبش دانشجويي براي دستيابي به آرمان‌‏هاي مختلف انقلاب نظير عدالت، آزادي و ساير آرمان‌‏ها برنامه‌‏هاي مشخص و زمان‌بندي شده مطالبه خواهد کرد، گفت:کانديداها بايد با پاسخ به سوالات، مواضع خود را در دستيابي به عدالت، مبارزه با تضاد طبقاتي و معضلاتي مثل بيکاري و تورم مشخص کند.
د

  
 
دوشنبه 20 آبانماه 1387  

 

دبيرجنبش عدالتخواه دانشجويي گفت: تشکل‌‏هاي دانشجويي به عنوان عامل پيشرو و آوانگارد جنبش‌‏ها و حرکت‌‏هاي اجتماعي، در نظام‌‏هاي سياسي متفاوت مطرح هستند که درکشور ما علاوه بر جايگاه سياسي جنبش دانشجويي، براساس آرمان‌‏هاي ديني و مبتني بر وظيفه ديني امر به معروف ونهي از منکر سازمان يافته‌‏اند.
وي با بيان اينکه برخي تشکل‌‏ها و حرکت‌‏هاي دانشجويي طي دو دهه گذشته به صورت پياده نظام بعضي گروه‌‏هاي سياسي بيرون دانشگاه عمل کرده‌‏اند، تصريح کرد: از سوي ديگر بعضي از مسوولين، احزاب و گروه‌‏هاي سياسي نوعي نگاه ابزاري و تشريفاتي به جنبش دانشجويي دارند و اين درحاليست که برخي مسوولين و در راس آنان مقام معظم‌‏ رهبري با درک نقش جنبش دانشجويي و لزوم آرمانخواهي اين حرکت به تشويق و حمايت از اين نقش در جنبش دانشجويي، پرداخته‌‏اند.
وي درباره ميزان‌‏تاثيرگذاري دانشجويان، گفت: بايد به ميزان تاثيرگذاري تشکل‌‏هاي دانشجويي به صورت واقع بينانه و با پرهيز از خود بزرگ‌‏بيني و به دور ازتوهم سياسي و يا تملق‌‏هاي تشريفاتي نگريست.
شهبازي گفت: بسياري از حرکت‌‏هاي سياسي و اجتماعي موثر در طول سال‌‏هاي گذشته به ويژه پس از انقلاب اسلامي از درون دانشگاه‌‏ها سامان يافته‌‏اند.
وي ادامه داد: واقعه 13 آبان، انقلاب فرهنگي و بسياري از گفتمان‌‏هاي رايج انتخاباتي نظير دوم خرداد و سوم تير از درون جنبش دانشجويي کليد خورده‌‏اند و مساله دستيابي و حمايت و حفظ فناوري هسته‌‏اي مشخصا از سوي اين جريان برخاسته است.
وي ادامه داد: گفتمان عدالتخواهي آرمان‌‏هاي جهاني انقلاب و بسياري از آرمان‌‏هاي ملت ايران از درون جنبش دانشجويي پايه‌‏گذاري شده است.
شهبازي با بيان اينکه ايستادن مقابل بعضي انحرافات در دانشگاه و در بين جريان‌‏هاي سياسي و حاکميت از ساير اقدامات جنبش دانشجويي بوده است، افزود: ايستادگي مقابل گفتمان تجديد نظرطلبي و سازش طلبي و سازش مقابل آمريکا، از ديگر مواردي است که از طرف جنبش دانشجويي طرح شده‌‏است.
شهبازي بي‌‏عدالتي‌‏هاي موجود در بخش‌‏هايي از حاکميت را نتيجه بعضي بي‌‏عدالتي‌‏هاي ساختاري و نقص‌‏هاي آن ساختار دانست و گفت: در اين باره نيز برخي موارد از سوي جنبش‌‏هاي دانشجويي پيگيري شده و موضوع تا مرحله حل معضلات پيش رفته است که تدوين قانون مبارزه با بازاريابي‌‏هاي شبکه‌‏اي از جمله اين نمونه‌‏ها است.
وي با تاکيد براينکه درخصوص نقش و ميزان و تاثيرگذاري جنبش دانشجويي، نبايد دچارتوهم شد، تصريح کرد: جنبش دانشجويي داراي تريبون‌‏هاي معدود و مشخص و نيزتوانايي فکري و عملي معيني است و نمي‌‏توان از آنان انتظار معجزه داشت.
وي مهمترين نقش تشکل‌‏هاي دانشجويي در انتخابات را گفتمان‌‏سازي و تلاش براي ارائه شاخص‌‏هاي مشخص در حوزه‌‏هاي مختلف دانست و گفت: در کنار اين، تلاش‌‏ها جهت نهادينه شدن اخلاق سياسي، مبارزه با بي‌‏اخلاقي‌‏هاي انتخاباتي، گفتمان گروه‌‏گرايي در انتخابات، تلاش براي شفاف‌‏کردن مواضع و مطالبه برنامه‌‏هاي دقيق هر گروه براي حل معضلات کشور نيز بايد مورد نظر قرار بگيرد.
وي ادامه داد: در اين انتخابات دوره اشاره به آرمان‌‏ها بدون توجه به راه‌‏هاي دستيابي به آن به پايان رسيده است.
شهبازي با بيان اينکه جنبش دانشجويي براي دستيابي به آرمان‌‏هاي مختلف انقلاب نظير عدالت، آزادي و ساير آرمان‌‏ها برنامه‌‏هاي مشخص و زمان‌بندي شده مطالبه خواهد کرد، گفت:کانديداها بايد با پاسخ به سوالات، مواضع خود را در دستيابي به عدالت، مبارزه با تضاد طبقاتي و معضلاتي مثل بيکاري و تورم مشخص کند.
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي، ادامه داد: بايد به جاي موضعگيري براساس رابطه گروهي و جناحي، عملکرد کانديداهاي مختلف سياسي در مقوله‌‏هايي مثل استکبار ستيزي، ساده زيستي و داشتن برنامه براي تحقق آن، مورد پرسش و توجه قرارگيرد؛ چراکه دوره پياده نظامي جنبش دانشجويي براي گروه‌‏ها ، شخصيت‌‏ها و احزاب به پايان رسيده است.
وي افزود: حمايت از کانديدايي خاص در شرايط زود هنگام انتخاباتي را به صلاح نمي‌‏دانيم و اين مدل برخورد را منحصر به فرصت طلبان در کسب کرسي قدرت مي‌‏دانيم.
شهبازي گفت: اما پيروزي، غالب شدن گفتمان عدالت، طرح صريح آرمان‌‏هاي انقلاب و تحقق مطالبات مردم را نتيجه جنبش‌‏هاي دانشجويي در دانشگاه‌‏ها مي‌‏دانيم و لزوم ساده زيستي مسوولان، حضور در ميان اقشار مختلف مردم شهرها و استانهاي دور افتاده را انگيزه‌‏اي براي تحول و نشاط براي خدمت به مردم و صراحت در بيان مواضع را از جمله مهمترين نقاط قوت دولت فعلي مي‌‏دانيم.
وي ادامه داد: نبود برنامه منسجم از سوي دولت براي تحقق عدالت، ميزان ارتباط با نخبگان وعدم تفاوت‌‏گذاري جدي ميان تخريب کنندگان با منتقدين داخل گفتمان انقلاب را از جمله ضعف‌‏هاي مشخص دولت فعلي مي‌‏دانيم. برنامه‌‏ها و شاخص‌‏هاي دولت براي عدالت در سطوح مختلف مشخص نيست آمارهاي تکان‌‏دهنده فقر که نتيجه عمل اين دولت و دولت‌‏هاي پيش از آن است از جمله اين نگراني‌‏ها است.
وي ادامه داد: مشخص نبودن زمانبندي بعضي برنامه‌‏ها، تغيير آنها و نيز حضور بعضي چهره‌‏هايي که شائبه عدم تحقق شايسته سالاري را به وجود مي‌‏آورند نظير وزيرکشور از جمله نگراني‌‏هاي ما به شمار مي‌‏رود که البته هم اين موارد محدود به دولت نهم نبوده است.

            نظرات کاربران :


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

اعتراض بسيج دانشجويي دانشگاه شريف به احضار مسئول بسيج دانشجويي اميركبير
دانشجویان به اقدام های عملی دفاع از مسجد الاقصی، جایزه 200 هزار دلاری می دهند
رونمایی از پوستر جایزه 200 هزار دلاری دفاع از مسجد الاقصی
لزوم پايان دادن به شعارها و اقدام عملي جدي در مبارزه با مفاسد اقتصادي و دانه درشت ها و اعتراض به برخي برخورد ها با عدالت خواهان
خاطره شيخ‌الاسلام از صدور انقلاب اسلامي به فيليپين
محاصره غزه؛ تداوم درد و رنج كودكان يتيم فلسطيني
مراسم رونمایی پوستر جایزه 200 هزار دلاری عملیات موفقیت آمیز علیه اماکن صهیونیستی+سخنراني دكتر كوشكي درباره مسائل جاري فلسطين
خدمت به مردم، و حضور در زمان نیاز به حضور، كارهای خدایی هستند
زبان مشترک!
النفط وماادریک ماالنفط!
ویرایش جدید "لبنان به روایت امام موسی صدر"
مناظرات انتخاباتی از واجبات بود
مهار قدرت در مردم سالاری دینی
طرح تدوین تاریخ شفاهی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
بصیر در فراز و فرودهای تاریخ
چگونه می مکند این اقویا خون ضعیفان را
ما پیروزیم
مسجد الاقصی ماست نه معبد آنها ...
آنان که امام را پذیرفتند/ اسلام قیام را پذیرفتند
جنگ با ظلم و فساد و ستم و جور و جفا/ کنم از راه وفا
نمی بینی مگر این فتنه سازان را؟
ما صبح عدالتیم، اینک
بنویسید که اسلام غریب است هنوز . . .
راهبردهای رهبری در مهار فتنه
عید ما روزی بود کز ظلم آثاری نباشد
جايي­که­زندگي­دردِ­مردمه
ای گوشه نشینان! بكوشيد و بجوشيد و غوغاي زندگي را برپا داريد...
دومين يادنامه "محمدرضا آقاسي" نوشته شد
عرضه 50 هزار نسخه كتاب تاریخ انقلاب در یک ماه
"تبسم‌هاي فيروزه‌اي"
«پیاده‌ها» راهی بازار نشر شدند
انشای احکام قضایی ساده و قابل فهم می شود
مناسبات قدرت و قانون در ايران معاصر
خواستم بی خبر نمانی!
شمع های صف کشیده!
نظريه ولايت و دولت در دوران معاصر
عباس سلیمی‌نمین و مظلومیتی مضاعف
قوه‌ی قضائیه؛ بیم ها و امیدها/ نگاهی به عملکرد هاشمی شاهرودی و آینده لاریجانی آملی:
یدالله مع الجماعه
صاویری ناب از قبه الصخره و مسجد الاقصی

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان