پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري

اتلاف بیت المال و تخریب تاریخ انقلاب به نام شهدا...
220ميليارد تومان براي از بين رفتن سنگ نوشته هاي تاريخي انقلاب  (يادداشت)  

تخریب مزار شهداآنچه كه بنياد شهيد به اسم ساماندهي با 220 ميليارد تومان بودجه قصد انجام آنرا دارد جز از  بين بردن بخش مهمي از تاريخ و ادبيات تاثير گذار انقلاب و جنگ سودي ندارد.

  
 
پنجشنبه 9 آبانماه 1387  

 

انچه كه دوباره مي خوانيد مطلبي است كه پنجشنبه ۳ آذر ۱۳۸۴به مناسبت روز بسيج و ميثاق با شهيدان در سايت مجمع مطالبه مردمي مشهد كار شده است كه با توجه به امتداد فعاليت برادران فعال بنياد شهيد و كشيده شدن ان به تهران و بزرگترين مزار شهدا كشور پس از دست گل بهشت رضا بر آن شديم تا دوباره نگاهي به اين گزارش و ارقام ان براي از بين بردن بخشي از ميراث شهدا و دفاع مقدس باشيم!

این سوال در ذهن دلسوزان و خانواده شهدا بدون پاسخ مانده است که به چه علتي ميلياردها تومان از بيت المال جمهوري اسلامي به دست افراد منتسب به اين نظام براي از بين بردن فضاهاي مزارهاي شهدا به نام مرمت و بازسازي بايد هزينه شود.

مزارهاي شهداي فعلي كه يادگاري هاي شهدا اعم از سنگ نوشته هايي كه در آن وصيتي، شعري و يا نوشته و خاطره اي از آن محصول رسيده انقلاب براي نسلهاي بعد و نسلهاي حاضر! بر رويشان نقش بسته و يا عكسها ، لوازم شخصي، قرآن جيبي و ... كه در جعبه هاي آلمينيومي بالاي سر برخي وجود دارد چرا بايد با يك طرح عجيب و نادرست همچون مزار كشته گان جنگ خهاني دوم در كشور دوست و برادر؟! آمريكا در بيايد و چرا بنياد شهيد به حرف صاحب نظران تاريخ انقلاب توجه نمي كند و همان دست گل بهشت رضاي مشهد را كه باعث ناراحتي بسياري از خانوادگان شهدا و انتقادات جدي مقامات و مردم انقلابي را به همراه داشت براي كل گلزارهاي شهداي كشور انجام مي دهد. مسلما هيچ كس با مرمت بخشهاي آسيب ديده از گذر زمان به همان شكل سابق شكايتي ندارد اما آنچه كه بنياد شهيد به اسم ساماندهي با 220 ميليارد تومان بودجه قصد انجام آنرا دارد جز از  بين بردن بخش مهمي از تاريخ و ادبيات تاثير گذار انقلاب و جنگ سودي ندارد.

در همين رابطه مطلب زير خواندني است:(این خبر مربوط به تاریخ مذکور است)


- معاون عمراني و مسكن بنياد شهيد و امور ايثارگران، گفت: تاكنون ۱۹ هزار و ۶۰۰ گلزار شهدا در سطح كشور ساماندهي و مناسب سازي شده است و طبق پيش بيني هاي انجام شده تا آخر سال، ۲۰ هزار مزار شهيد ديگر نيز در سراسر كشور ساماندهي خواهد شد.
مهندس حبيب الله بوربور، معاون عمراني و مسكن بنياد شهيد و امور ايثارگران، در گفت و گو با خبرنگار ايلنا، با اشاره به ساماندهي گلزار شهدا، گفت: اعتباري كه بنياد شهيد و امور ايثارگران براي ساماندهي گلزار شهدا اختصاص داده، حدود ۴ ميليارد و ۲۰۰ ميليون تومان و اعتبار وزارت كشور، ۳ ميليارد و ۷۰۰ ميليون تومان و اعتباري نيز كه كميته كارگروه گلزارها يادمان ها در استان ها اختصاص داده، ۱۰ ميليارد تومان بوده است.

وي تصريح كرد: در حال حاضر بيش از ۲۲۰ هزار مزار شهيد در سراسر كشور وجود دارد كه براي هر يك از آنها اگر يك ميليون تومان اعتبار اختصاص داده شود، حدود ۲۲۰ ميليارد تومان اعتبار نياز است؛ در صورتي كه طبق پيش بيني هاي انجام شده تا آخر سال ۲۰ ميليارد تومان اعتبار براي ساماندهي و مناسب سازي گلزار شهدا تامين مي شود.

وي تصريح كرد: بنابراين ۴۰ هزار مزار شهيد تا آخر سال ۸۴ ساماندهي و مناسب سازي خواهد شد.بوربور افزود: در حال حاضر ۱۸۰ هزار مزار شهيد در سراسر كشور داريم كه برخي از آنان توسط خانواده ها، سرمايه گذاري و مناسب سازي شده ولي بايد با عزم ملي ظرف سه سال آينده تمام مزار شهدا مناسب سازي و ساماندهي شود.

وي يادآور شد: در سال ۸۵ نيز ۶۰ هزار مزار شهدا ساماندهي خواهد شد و تا سال ۸۷ بايد ساماندهي گلزار شهدا به اتمام برسد.

            نظرات کاربران :


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

اعتراض بسيج دانشجويي دانشگاه شريف به احضار مسئول بسيج دانشجويي اميركبير
دانشجویان به اقدام های عملی دفاع از مسجد الاقصی، جایزه 200 هزار دلاری می دهند
رونمایی از پوستر جایزه 200 هزار دلاری دفاع از مسجد الاقصی
لزوم پايان دادن به شعارها و اقدام عملي جدي در مبارزه با مفاسد اقتصادي و دانه درشت ها و اعتراض به برخي برخورد ها با عدالت خواهان
خاطره شيخ‌الاسلام از صدور انقلاب اسلامي به فيليپين
محاصره غزه؛ تداوم درد و رنج كودكان يتيم فلسطيني
مراسم رونمایی پوستر جایزه 200 هزار دلاری عملیات موفقیت آمیز علیه اماکن صهیونیستی+سخنراني دكتر كوشكي درباره مسائل جاري فلسطين
خدمت به مردم، و حضور در زمان نیاز به حضور، كارهای خدایی هستند
زبان مشترک!
النفط وماادریک ماالنفط!
ویرایش جدید "لبنان به روایت امام موسی صدر"
مناظرات انتخاباتی از واجبات بود
مهار قدرت در مردم سالاری دینی
طرح تدوین تاریخ شفاهی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
بصیر در فراز و فرودهای تاریخ
چگونه می مکند این اقویا خون ضعیفان را
ما پیروزیم
مسجد الاقصی ماست نه معبد آنها ...
آنان که امام را پذیرفتند/ اسلام قیام را پذیرفتند
جنگ با ظلم و فساد و ستم و جور و جفا/ کنم از راه وفا
نمی بینی مگر این فتنه سازان را؟
ما صبح عدالتیم، اینک
بنویسید که اسلام غریب است هنوز . . .
راهبردهای رهبری در مهار فتنه
عید ما روزی بود کز ظلم آثاری نباشد
جايي­که­زندگي­دردِ­مردمه
ای گوشه نشینان! بكوشيد و بجوشيد و غوغاي زندگي را برپا داريد...
دومين يادنامه "محمدرضا آقاسي" نوشته شد
عرضه 50 هزار نسخه كتاب تاریخ انقلاب در یک ماه
"تبسم‌هاي فيروزه‌اي"
«پیاده‌ها» راهی بازار نشر شدند
انشای احکام قضایی ساده و قابل فهم می شود
مناسبات قدرت و قانون در ايران معاصر
خواستم بی خبر نمانی!
شمع های صف کشیده!
نظريه ولايت و دولت در دوران معاصر
عباس سلیمی‌نمین و مظلومیتی مضاعف
قوه‌ی قضائیه؛ بیم ها و امیدها/ نگاهی به عملکرد هاشمی شاهرودی و آینده لاریجانی آملی:
یدالله مع الجماعه
صاویری ناب از قبه الصخره و مسجد الاقصی

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان