دبير جنبش عدالتخواهي دانشجوي، روحيه کار، خدمت و جرات در عرصه عمل را از ويژگيهاي دولت نهم دانست.
صادق شهبازي در گفتوگو با ايلنا، گفت: سادهزيستي و مردمي بودن، سفرهاي استاني و حضور در مناطق محروم، تغيير گفتمان به سبک گفتمان انقلاب، روحيه تهاجم در مقابل رژيمهاي زورگو و عدالتخواهي از نقاط قوت ديگر اين دولت به شمار ميرود.
وي در عين حال گفت: دولت نهم با موافقان افراطي خود که به تعريف يکجانبه از دولت ميپرداختند، برخورد جدي نکرد.
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي افزود: عليرغم همه آرمانگراييهاي انقلابي که در دولت نهم شاهد بوديم، مسائلي همچون مذاکره با آمريکا، عادي سازي روابط با مصر و گسترش روابط با ليبي با سياستهاي اعلام شده انقلاب مغايرت دارد و از موارد لغزش اين دولت در حوزه سياست خارجي محسوب ميشود.
وي ادامه داد: در مساله مذاکره با آمريکا در خصوص کشور عراق، خواستههاي مقام معظم رهبري به طور کامل تامين نشد چرا که هدف از اين مذاکرات اعلام مواضع ايران و تفهيم اتهام به اشغالگران بود که محقق نشد.
شهبازي، دولت نهم را با ارائه طرح تحول اقتصادي در حوزه اقتصاد بسيار پرانگيزه و جدي دانست و گفت: اصل طرح خوب است اما متاسفانه سير مراحلي که طرح ميبايست طي کند، مشخص نشده است و اين ابهام در سير اجرا و در آينده طرح، باعث به وجود آمدن نگرانيهايي براي جريانهاي دانشجويي و کارشناسان منصف اقتصادي شده است.
وي در خصوص نارساييهاي حوزه فرهنگ گفت: از دولت نهم انتظار ميرفت که در زمينه باز کردن فضا براي نخبگان فرهنگي انقلاب، حرکتهاي جدي انجام دهد که متاسفانه کارنامه مثبتي را در زمينه برنامههاي فرهنگي از دولت نهم شاهد نبوديم و شاهد خطشکنيهاي جريانات مخالف با فرهنگ ايراني اسلامي در اين دولت بوديم که برخورد جدي با آنها صورت نگرفت.
شهبازي در پايان يادآور شد: شاهد مخالفت برخي زير مجموعههاي دولت با گفتمانهاي کلان دولت نهم بوديم که برخورد جدي با اين مخالفتها صورت نگرفت.
نظرات کاربران :