يكي از مراجع عظام تقليد در قم با انتقاد از برخي موضعگيريها در ارتباط با نقشآفريني مراجع تقليد گفت: مراجع تقليد هيچگاه خانهنشين نشده و اين افراد نيز آرزوي چنين مسئلهاي را به گور ميبرند.
به گزارش فارس، آيتالله ناصر مكارم شيرازي ظهر امروز در جمع نمازگزاران حرم حضرت معصومه(س) با اشاره به برخي از اظهارات در ارتباط با كنارهگيري مراجع از مسائل سياسي اظهار داشت: كساني كه آرزوي خانهنشين كردن مراجع را در سر ميپرورانند، هيچگاه به اين آرزو نرسيده و اين آرزو را به گور خواهند بود.
وي با اشاره به نقش مراجع در حفاظت اسلام و انقلاب تأكيد كرد: مراجع همواره در راه دفاع از اسلام و انقلاب بوده و هستند و به همين دليل برخي از افراد به موضعگيري در برابر مراجع ميپردازند.
استاد حوزه علميه قم با بيان اينكه براي پيروزي انقلاب و حفاظت از كيان نظام اسلامي بسياري از جوانان به شهادت رسيدهاند، بيان داشت: مراجع هيچگاه در برابر مسائل و اتفاقاتي كه ميافتد ساكت نخواهند بود.
وي با اشاره به مسئله تقليد در دين مبين اسلام افزود: مراجع تقليد به عنوان كارشناسان ديني راهنماييهاي لازم را به مقلدان ارائه ميكنند و راههاي عمل كردن به احكام اسلامي را به آنان نشان ميدهند.
آيتالله مكارم شيرازي در ادامه به مسئله دروغ اشاره كرد و گفت: متاسفانه يكي از مشكلاتي كه امروز گريبانگير جامعه شده مسئله دروغ است و اگر مردم به دولت و دولت به مردم دروغ بگويند، ضررهاي جبران ناپذيري به كشور وارد ميشود.
نظرات کاربران :