پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري


بيانيه 200 نماينده مجلس درباره اظهارات اخير رحيم‌مشايي  (اخبار)  

  

 
چهارشنبه 23 مردادماه 1387  

 

200 نماينده مجلس با امضاي بيانيه‌اي ضمن محكوم كردن اظهارات اخير رئيس سازمان ميراث فرهنگي، از رئيس‌جمهور خواستار برخورد جدي شدند.
  
 
به گزارش خبرنگار امور مجلس خبرگزاري فارس، نمايندگان در اين بيانيه كه امروز در صحن علني مجلس توسط جاسم ساعدي عضو هيئت رئيسه مجلس قرائت شد، با اشاره به جمله مشايي مبني بر اينكه "ما با ملت اسرائيل دوست هستيم" خطاب به مشايي تاكيد كردند: زماني كه براي اولين بار اين سخن عجيب و مغاير با سياست‌هاي اصولي جمهوري اسلامي و مخالف صريح مواضع امام عظيم القدر و مقام معظم رهبري را معاون رئيس جمهور آقاي رحيم مشايي عنوان كرد، اين تصور ايجاد شد كه ايشان مرتكب يك اشتباه سياسي شده است كه با تسامح قابل اغماض است، ولي هنگامي‌كه اين موضوع با اين جمله تكرار گرديد كه «براي هزارمين بار و قوي‌تر از گذشته اعلام مي‌كنم» يك زنگ خطر جدي در اين مقطع در نظام به صدا درآمده كه نشان از يك انحراف غير قابل بخشش در زمينه يكي از مهمترين مسائل سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران است.
اين بيانيه مي افزايد: درست است كه اين انحراف فكري در يك فرد بروز كرده، ولي پست معاونت رئيس جمهوري متعلق به همه ملت ايران است و ما بعنوان نمايندگان اين ملت بزرگ و حافظان و مدافعان آنها اجازه چنين انحرافي را حتي در يك دولت اصولگرا به هيچ وجه نخواهيم داد. مفاهيم سياسي امروزه ملت،‌ داراي ويژگي‌هاي خاصي است ما با همه ملتها و اكثر كشورها دوست هستيم، اما سرزميني بنام اسرائيل را به رسميت نمي‌شناسيم تا در آن سرزمين ملتي بنام ملت اسرائيل را به رسميت بشناسيم، در زمينه اين نظر كه «زمان آن گذشته است كه يك دين بر همه جهان مسلط شود»، اين نظريه خلاف نص صريح قرآن كريم كه مي‌فرمايد (ليظهره علي الدين كله و لو كره المشركون...) و با مباني اعتقادي ما در مورد مهدويت و اصل ظهور منافات آشكار دارد و اين نشان دهنده عدم آشنايي با معارف قرآني و مذهبي است.
نمايندگان در اين بيانيه تصريح كردند: آقاي مشايي اگر اين دانش سياسي را ندارد كه كساني كه آنها را مردم اسرائيل مي‌نامد همان اشغالگران خانه‌هاي ميليونها فلسطيني مظلوم و آواره هستند و همان كساني هستند كه بدنه ارتش رژيم صهيونيستي را تشكيل مي‌دهند و همان كساني هستند كه يازده هزار زن و مرد و كودك فلسطيني را در سياه چالها شكنجه مي‌نمايند و همان كساني هستند كه رژيم غاصب نامشروع صهيونيستي را بوجود آورده‌اند، حق ندارد از جايگاه تريبون معاونت رئيس جمهور اين موضع ذليلانه و حقيرانه را اتخاذ نمايد او اصولا صلاحيت قرار داشتن در چنين مسئوليتي را ندارد.
200 نماينده مجلس به عنوان نمايندگان "ملت بزرگ و انقلابي" ضمن محكوم كردن اين موضع "تاسف‌بار" از احمدي‌نژاد خواستند درباره اين موضع‌گيري با وي برخورد جدي كند.

 

            نظرات کاربران :


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

معرفي سايت تخصصي بررسي شبكه هاي هرمي
شهید بهشتی و جنبش سبز
تجمع دانشجویان صنعتی شاهرود در حمایت از ولایت فقیه
نقش عمار در جنگ صفین
سفره های رنگین سیما،حسرت کودک گرسنه و عرق شرم پدر
جدال جمهوري با زنگيان کافوري
راه 43 منتشر شد
موقعیت امروز جمهوری اسلامی موقعیت "قلب جهان" است
اگر از همت و متوسلیان برای نسل سوم گفته بودند، امروز کسی جرات دزدیدن نام آنها را نداشت
تقدیر و حمایت ویژه جنبش عدالتخواه دانشجویی از بیانات آیت ا... صادق آملی لاریجانی در تأکید بر مبارزه با مفاسد اقتصادی
انتقاد رئيس دستگاه قضا از مبارزه ضعيف با مفسدان اقتصادي/ مسير كنوني جواب نمي دهد
سخنراني شهيد حسين الحوثي در عيد غدير 1423
تأملی گذرا بر عملکرد دستگاه ها و نهادها در تحقق اسلام ناب
چرا حل مشكلات اساسي كشور روي زمين مي‌ماند؟
نشست تحليلي پيرامون ابعاد و پيامدهاي اجراي طرح هدفمند كردن يارانه‌ها
نقشه راه دانشجویان دانشگاه اسلامی
روشن فکران غرب زده نخواهند توانست رأی ملت را وتو کنند
سیر عدد شدی احمد جان!
مردم همچنان در انتظار سبد غذایی دولت
الحوثي: عربستان از بمب فسفري استفاده مي‌کند
گر "غدیر" به درستی محقق می‌شد،امروز نیازهای بشر اینقدر ابتدایی نمی‌ماند
اشاره به مافیای رسانه و سیاست در یک سریال
تظاهرات معلولان فلسطینی برای پایان دادن به محاصره غزه
وعده وزارت اطلاعات براي جمع كردن هرمي ها
نیمی از مساجد در طول سال فعالیتی ندارند
تشدید هجوم هوایی عربستان به یمن
تقابل اسلام ناب و اسلام التقاطی در انتخابات 88
نظریه ولایت فقیه و عقلانیت
روایت شهادت حسین الحوثی
جديدترين گزارش مركز پژوهشها از آثار فعاليت شركتهاي هرمي
مناظره بايد دور از فضاي جنجال سياسي و هياهو صورت گيرد
تشكل‌هاي دانشجويي نسبت به اتفاقات و فضاي كشور هوشيار باشند
انتقاد شديد نماينده جنبش از عملکرد صدا و سيما در به تصوير کشيدن تجملات و اشرافي گري
موقعیت امروز جمهوری اسلامی موقعیت "قلب جهان" است
رویش باید آگاهی مردم را نشانه بگیرد
اسكيزوفرني سياسي‏، انفجار جنسي‏، لكنت زبان، تفاوت فرهنگي‏ و انتخابات دهم
مردم، جریانات ریزشی را كنار می‌زنند
گفتگو با دکتر کوشکی درباره موضع نظام نسبت به یمن
همدستي نيروهاي القاعده با دولت صنعاء در سركوب شيعيان الحوثي
راز نسخه دوم

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان