پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري

گزارشی از تجمع جنبش عدالتخواه در مقابل سازمان میراث فرهنگی(2):
عمر مسئوليت مشايي به پايان رسيده  (اخبارجنبش)  

گزارشی از تجمع دانشجویان جنبش عدالتخواه در اعتراض به سخنان مشاییما دشمنِ دوستان اسرائيل هستيم، ما از رئيس جمهور گلايه داريم كه چرا با مواضع آقاي مشايي با مماشات‌ برخورد مي‌كند.. آقاي مشايي 30 سال دير آمدي، اينجا انقلاب شده، ما هزاران شهيد داده‌ايم و انگار شما خواب بوده‌ايد.

  
 
چهارشنبه 23 مردادماه 1387  

 

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، دانشجويان عضو جنبش عدالت‌خواه دانشجويي با در دست داشتن تصاويري از امام خميني(ره)، مقام معظم رهبري، سيد حسن نصرالله، شهيد فتحي شقاقي، شهيد عبدالعزيز الرنتيسي، شيخ احمد ياسين و سردادن شعارهاي «مرگ بر سازشكار»، «مرگ بر اسرائيل»، «مشايي مشايي، استعفا استعفا» و «مشايي مشايي، خجالت خجالت»، نسبت به سخنان اخير رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري اعتراض كردند.
اين دانشجويان با در دست داشتن پلاكاردهايي با مضامين « امام خميني(ره): من براي موفقيت همه عزيزاني كه به اسرائيل و منافع آن ضربه مي‌زنند دعا مي‌كنم»، «توهم عبور از امام را به گور خواهيد برد»، «مشايي!! بترس از خشم خدا و غيرت نجيب‌ترين مردم دنيا»، «كودكان فلسطيني شرمنده‌ايم»، «چه كسي غاصبان خانه حنظله را دوست دارد»، «آقاي رئيس‌جمهور! دليل حمايت از دوست اسرائيل چيست؟»، «اسفنديار روئين‌تن، بصيرت ندارد» و ... خواستار عذرخواهي از مردم و عزل مشايي شدند.
دانشجويان تجمع‌كننده در ادامه پس از تلاوت قرآن، نماز جماعت ظهر و عصر را اقامه كرده و با سردادن شعارهاي «نه سازش نه تسليم نبرد با آمريكا»، «مرگ بر سازشكار»، «مرگ بر تحجر»، « مرگ بر اسلام آمريكايي»، «مشايي مشايي ننگت باد ننگت باد»، «خيبر خيبر يا صهيون جيش محمد قادمون» به تجمع خود ادامه دادند و يكي از دانشجويان نيز با اسپري عبارت «مرگ بر دوستان اسرائيل» را بر روي ديوار سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري نوشت.
صادق شهبازي مجري مراسم با بيان اينكه دانشجويان مسلمان در اعتراض به سخنان ننگين و سازشكارانه كه به نفع آمريكا و عليه جبهه مقاومت زده شده، تجمع كرده‌اند تا به اين انحراف آشكار اعتراض كنند، از فيروزآبادي دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي براي ايراد سخنانش دعوت كرد.
مرتضي فيروز آبادي دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي با بيان اينكه انقلاب اسلامي آغازگر گفتمان اسلام ناب در مقابل اسلام آمريكايي بود، افزود: شاخصه‌هاي اسلام ناب محمدي(ص) يكي از مهمترين مسائلي است كه از امام راحل به عنوان ميراث بجا مانده ‌است.
وي با بيان اينكه در اسلام ارائه شده از سوي امام (ره)، انقلاب براي ياري تمام مظلومين عالم و ايستادگي در برابر ظالمان بر پا شده است، اظهار داشت: در اسلام ناب، جهاد، مبارزه و... وجود دارد و موضع در مورد رژيم غاصب صهيونيستي، كاملاً شفاف و روشن است.
وي به قرائت بخشي از بيانات مقام معظم رهبري درباره موجوديت جعلي رژيم غاصب صهيونيستي پرداخت و گفت: در اين شرايط اظهارات مشايي خيلي تعجب‌برانگيز است و تازه به قول خودش هزار بار هم تكرار مي‌كند، البته بايد عواقب آن را بپذيرد چرا كه ملت حامي رهبري است و در مقابلش مي‌ايستد.
اين فعال دانشجويي با تاكيد بر اينكه ما دشمنِ دوستان اسرائيل هستيم، اظهار داشت: ما از رئيس جمهور گلايه داريم كه چرا با مواضع آقاي مشايي مماشات‌گونه برخورد مي‌كند.
فيروز‌آبادي با بيان اينكه اينگونه اظهارات باعث از دست رفتن پايگاه مقاومت و نااميدي مبارزان خواهد شد، عنوان كرد: وقتي آقاي مشايي براي بار اول اين سخنان را عنوان كرد، اميد مي‌رفت اشتباهي شده باشد و به سمت اصلاح آن بروند اما تكرار اين سخنان جاي بسي تاسف است.
وي در ادامه تصريح كرد: اين خطا بايد پيگيري شود كه چه كسي پشت آن است و چرا شخصي در اين سطح جسورانه اين سخنان را مطرح مي‌كند و اما اگر اينگونه مواضع ادامه پيدا كند بدون پاسخ نخواهد ماند.
فيروزآبادي در پايان گفت: اميدوارم كار به جايي نكشد كه به بند «ميم» از وصيتنامه امام راحل عمل كنيم.
در ادامه اين تجمع فروز رجايي‌فر نیز از مواضع اخیر دولت به شدت انتقاد نمود.

پس از سخنان رجايي‌فر، صادق شهبازي مجري مراسم با بيان اينكه آقاي مشايي زماني مطرح كرد كه اسلامگرايي به پايان رسيده يا الگوي ما تركيه است و...، اظهار داشت: اكنون هم ما مي‌گوئيم كه عمر مسئوليت آقاي مشايي به پايان رسيده‌است.
وي خطاب به مشايي اضافه كرد: آقاي مشايي 30 سال دير آمدي، اينجا انقلاب شده، ما هزاران شهيد داده‌ايم و انگار شما خواب بوده‌ايد.
در ادامه اين تجمع دو نفر از اعضاي فعال جنبش عدالتخواه دانشجويي از شيراز و اصفهان نظرات خود را اعلام كرده و خاطرنشان كردند: فرزندان روح‌الله زنده‌اند و در مقابل افكار و خيالات موهوم مي‌ايستند.
تجمع دانشجويان با قرائت بياينه ‌جنبش عدالت‌خواه دانشجويي پايان يافت.

            نظرات کاربران :


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

معرفي سايت تخصصي بررسي شبكه هاي هرمي
شهید بهشتی و جنبش سبز
تجمع دانشجویان صنعتی شاهرود در حمایت از ولایت فقیه
نقش عمار در جنگ صفین
سفره های رنگین سیما،حسرت کودک گرسنه و عرق شرم پدر
جدال جمهوري با زنگيان کافوري
راه 43 منتشر شد
موقعیت امروز جمهوری اسلامی موقعیت "قلب جهان" است
اگر از همت و متوسلیان برای نسل سوم گفته بودند، امروز کسی جرات دزدیدن نام آنها را نداشت
تقدیر و حمایت ویژه جنبش عدالتخواه دانشجویی از بیانات آیت ا... صادق آملی لاریجانی در تأکید بر مبارزه با مفاسد اقتصادی
انتقاد رئيس دستگاه قضا از مبارزه ضعيف با مفسدان اقتصادي/ مسير كنوني جواب نمي دهد
سخنراني شهيد حسين الحوثي در عيد غدير 1423
تأملی گذرا بر عملکرد دستگاه ها و نهادها در تحقق اسلام ناب
چرا حل مشكلات اساسي كشور روي زمين مي‌ماند؟
نشست تحليلي پيرامون ابعاد و پيامدهاي اجراي طرح هدفمند كردن يارانه‌ها
نقشه راه دانشجویان دانشگاه اسلامی
روشن فکران غرب زده نخواهند توانست رأی ملت را وتو کنند
سیر عدد شدی احمد جان!
مردم همچنان در انتظار سبد غذایی دولت
الحوثي: عربستان از بمب فسفري استفاده مي‌کند
گر "غدیر" به درستی محقق می‌شد،امروز نیازهای بشر اینقدر ابتدایی نمی‌ماند
اشاره به مافیای رسانه و سیاست در یک سریال
تظاهرات معلولان فلسطینی برای پایان دادن به محاصره غزه
وعده وزارت اطلاعات براي جمع كردن هرمي ها
نیمی از مساجد در طول سال فعالیتی ندارند
تشدید هجوم هوایی عربستان به یمن
تقابل اسلام ناب و اسلام التقاطی در انتخابات 88
نظریه ولایت فقیه و عقلانیت
روایت شهادت حسین الحوثی
جديدترين گزارش مركز پژوهشها از آثار فعاليت شركتهاي هرمي
مناظره بايد دور از فضاي جنجال سياسي و هياهو صورت گيرد
تشكل‌هاي دانشجويي نسبت به اتفاقات و فضاي كشور هوشيار باشند
انتقاد شديد نماينده جنبش از عملکرد صدا و سيما در به تصوير کشيدن تجملات و اشرافي گري
موقعیت امروز جمهوری اسلامی موقعیت "قلب جهان" است
رویش باید آگاهی مردم را نشانه بگیرد
اسكيزوفرني سياسي‏، انفجار جنسي‏، لكنت زبان، تفاوت فرهنگي‏ و انتخابات دهم
مردم، جریانات ریزشی را كنار می‌زنند
گفتگو با دکتر کوشکی درباره موضع نظام نسبت به یمن
همدستي نيروهاي القاعده با دولت صنعاء در سركوب شيعيان الحوثي
راز نسخه دوم

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان