پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري

گزارشی از تجمع دانشجویان عدالتخواه در برابر سازمان میراث فرهنگی:
مشایی باید محاکمه شود  (اخبارجنبش)  

تجمع دانشجویان عدالتخواه: مشایی باید محاکمه شوداگر بنا باشد خط و فعاليت‌ها در جهت دوستي با ملت اسرائيل و بازگشايي دفتر حفاظت از منافع آمريكا و مواردي از اين دست باشد ما روش‌هاي ديگري را در پي خواهيم گرفت. از اينرو بدانيد كه اين اظهارات بي‌پاسخ نخواهد ماند و اجازه‌ي ادامه‌ي اين سخنان را نمي‌دهيم.

  
 
چهارشنبه 23 مردادماه 1387  

 

تجمع جمعي از اعضاي جنبش عدالت‌خواه دانشجويي در اعتراض به سخنان اخير رحيم مشايي در مقابل سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ظهر امروز (چهارشنبه) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ابتداي اين تجمع يكي از دانشجويان ضمن اعلام آغاز اين تجمع، گفت: اين تجمع در اعتراض به سخنان آقاي مشايي مبني بر اعلام دوستي با ملت جعلي اسرائيل برگزار مي‌شود. اميدواريم ديگر شاهد چنين جسارت‌ها و حرمت‌شكني‌هايي در فضاي معطر به خون شهداء و نظام مقدس جمهوري اسلامي نباشيم.

پس از آن تجمع‌كنندگان با سر دادن شعار مرگ بر اسرائيل به اقامه‌ي نماز پرداختند.

هنگامي كه دانشجويان مشغول نماز بودند چند نفر از اين دانشجويان در مقابل درب ورودي اين سازمان پرچم اسرائيل را ترسيم كردند و بروي ديوارهاي اين سازمان شعارهاي "مرگ بر اسرائيل و دوستانش"، همچنين "مرگ بر دوستان اسرائيل" را نوشتند.

تجمع كنندگان پس از اقامه‌ي نماز شعار دادند: مرگ بر اسلام آمريكايي، مرگ بر سازشكار، نه سازش نه تسليم نبرد با آمريكا، مادران فلسطين شرمنده شرمنده، سيد حسن نصرالله شرمنده شرمنده، شهيدان شرمنده شرمنده، خميني خميني شرمنده شرمنده، سكوت هر مسلمان خيانت است به قرآن.

به گزارش ايسنا، در ادامه‌ي اين تجمع، مرتضي فيروزآبادي دبير جنبش عدالت‌خواه دانشجويي، گفت: اعتراض ما به سخنان فردي است كه در دولتي مشغول به كار است كه اين دولت شعارهاي اصولگرايي و انقلابي مي‌دهد و اين موضوع براي ما مبهم است؛ چرا كه انقلاب اسلامي آغازگر گفتمان اسلام ناب محمدي در مقابل اسلام آمريكايي است و امام مهمترين ميراث شاخصه‌هاي اسلامي را براي ما به جاي گذاشته است. اما متاسفانه در چنين شرايطي اين سخنان را مي‌شنويم.

اين فعال دانشجويي ادامه داد: در اسلامي كه امام به ما معرفي كردند بنا بود انقلاب اسلامي به الگوي مبارزاتي مسلمانان جهان تبديل شود، با تمام نظام‌هايي كه مباني الحادي دارد به مبارزه بپردازد، همه‌ي مظلومان عالم را ياري دهد و در مقابل مستضعفين ايستاده و به آنها راه مبارزه را بياموزد. در انديشه‌ي امام موضع ايشان نسبت به ملت صهيونيست شفاف و روشن بود اما انگار برخي مي‌خواهند نگاه جديدي را در كشور باز كنند كه امام در ساليان گذشته آن را رد كرده است.

وي با تاكيد بر اينكه دوستي با اسرائيل بدعتي جديد در كشور است، به فرموده‌ي امام مبني بر اينكه "اسرائيلي‌ها غاصبند"، "يك اسرائيلي پايش را بگذارد ايران، بر مردم ايران واجب است كه اينها را از بين ببرند"، "يهودي در كشورهاي ديگر، با يهودي در فلسطين اشغالي فرق مي‌كند. همه يهودياني كه در فلسطين اشغالي اسكان داده شده‌اند در حكم همان سربازان و اجزاء رژيم غاصب هستند و برخورد با آنها همانند برخورد با سربازان اسرائيلي است" اشاره كرد.

فيروزآبادي ادامه داد: مگر ما در جمهوري اسلامي، اسرائيل را به رسميت مي‌شناسيم كه قرار باشد ملتي به آن نام وجود داشته و با آن دوستي برقرار كنيم. از سوي ديگر مواضع مقام معظم رهبري نيز در اين زمينه شفاف است. ايشان فرموده‌اند ملت اسرائيل يك ملت جعلي و دروغي، اراذل و اوباش و قصاب و بي‌هويت هستند. حال ما قرار است با اين ملت دوست شويم؟

دبير جنبش عدالت‌خواه دانشجويي، با تاكيد بر اينكه ملت ايران در اين زمينه با شما همراه نيست؟ اظهار كرد: نگاه ملت ايران نگاه امام و رهبر نظام است و از مكتب آنها الگو مي‌گيرد. ما از جناب رييس جمهور گلايه داريم كه چرا با چنين سخنان و مواضعي برخورد نمي‌كند.

اين فعال دانشجويي در ادامه با بيان اين كه در دنيا بزرگ‌ترين نقطه‌ي قوت كشور بحث سياست خارجي بوده است، ابرازعقيده كرد: اما در حال حاضر كشور ما اين پايگاه مقاومتي را از دست داده و چنين برخوردهاي رييس جمهور قابل فهم نيست. آقاي مشايي پس از اولين اظهارنظر در رابطه با دوستي با ملت اسرائيل عذرخواهي كردند اما تكرار اين سخنان جاي سوال دارد.

وي ادامه داد: اگر بنا باشد خط و فعاليت‌ها در جهت دوستي با ملت اسرائيل و بازگشايي دفتر حفاظت از منافع آمريكا و مواردي از اين دست باشد ما روش‌هاي ديگري را در پي خواهيم گرفت. از اينرو بدانيد كه اين اظهارات بي‌پاسخ نخواهد ماند و اجازه‌ي ادامه‌ي اين سخنان را نمي‌دهيم.

پس از اين سخنان تجمع‌كنندگان شعار دادند مرگ بر مخالف رهبري.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه‌ي اين تجمع پوريزدان‌پرست به نمايندگي از دانشجويان عدالت‌خواه شيراز ضمن ياد از احمد متوسليان، گفت: آقاي احمدي‌نژاد با طرح بحث هولوكاست به عنوان بزرگ‌ترين تكذيب‌كننده‌ي اين قضيه در سطح جهان مطرح است. آيا اين موضوع تاكتيك سياسي براي حفظ اصول است؟ اما با اين سخنان اصول را نابود كرده‌ايم.

وي افزود: اگر امام از پيش ما رفته است فرزندانش در اين كشور حضور دارند و اجازه نمي‌دهند برخي به خاطر منافع‌شان ارزش‌ها را زير پا بگذارند.

در اين هنگام تجمع‌كنندگان شعار دادند خميني شاهد باش ما اعتراض كرديم، رهبرا شاهد باش ما اعتراض كرديم.

اين فعال دانشجويي خاطرنشان كرد: اينكه چه كسي تنها ادعاي اصولگرايي كند كافي نيست. ملاك پيروي از خط امام و رهبري است. بر اين اساس ملت ما عقد اخوت با هيچ كسي نبسته است.

به گزارش ايسنا، هادي‌زاده يكي از فعالين دانشگاهي در ادامه‌ي اين تجمع، تاكيد كرد: اگر بسيج مستضعفين جهان اسلام تشكيل شده بود كسي جرات جسارت به فرزندان معنوي رسول‌الله را نداشت.

وي صحبت‌هاي مشايي و صحبت‌هايي كه در اين راستا صورت گرفته را نشان از سياست خارجي نادرست و خطرناكي در شرايط فعلي دانست كه تجلي آن در زمزمه‌ي بازگشايي دفتر حفاظت از منافع آمريكا در ايران شنيده شده است.

اين فعال دانشجويي ادامه داد: آنها مي‌خواهند دفتر حفاظت از منافع آمريكا را در كشور باز كنند تا مردم آمريكا با اسلام آشنا شوند و ما آيا توان و نيروي لازم براي اين كار را داريم. آيا آنها بر شما غالب نمي‌شوند. آيا سربازاني كه فكر مي‌كنيم قرار است اين كارها را انجام دهند وجود دارند؟ نسخه‌ي اشتباهي پيچيده‌ايد، نسخه‌ي درست همان است كه امام تاكيد كرد و بايد هسته‌ي مقاومت در سرتاسر جهان تشكيل شود.

وي با بيان اين كه ما امروز خواهان محاكمه‌ي آقاي مشايي توسط مقامات قضايي كشور هستيم تا به سياست خارجي مشكل‌ساز كنوني پاسخ داده شود، ابراز داشت كه در غير اين صورت خود وارد عمل مي‌شويم تا جوابي براي كودكان فلسطيني داشته باشيم.

در اين هنگام تجمع‌كنندگان شعار دادند كودكان فلسطيني شرمنده شرمنده.

بعد از بيان اين سخنان، ايالتي عضو جنبش عدالتخواه دانشجويي بيانيه‌ي تجمع‌كنندگان را خواند و آنها پس از آتش زدن پرچم اسرائيل دعاي فرج را خواندند.

در اين تجمع پلاكاردهايي با اين مضامين وجود داشت: چه كسي غاصبان خانه‌ي حنظله را دوست دارد، اسرائيل را شيطان بر زبانت جاري كرد، خائنين به جهان اسلام، گزينه‌ي بعدي انقلابي‌گرايي دولا دولا نمي‌شود، دليل حمايت از دوست اسرائيل چيست؟ و...

همچنين در اين تجمع حضور نيروي انتظامي و انتظامات سازمان ميراث فرهنگي به چشم مي‌خورد.

به گزارش ايسنا در بيانيه اين تشكل آمده است: انقلاب اسلامي در شرايطي به منصه ظهور رسيد كه علي رغم اختلاف نظرات و تشتت آراء انقلابيون، پاره اي موارد نظير استكبار ستيزي، مبارزه با ظلم، مبارزه با اشغالگري، حمايت از مشتضعفين و ... جزء اصول لاينفك و غيرقابل خدشه آن به شمار مي‌رفت. اين اصول كه از ابتداي حركت حضرت امام (ره) و در دل نهضت انقلابي مردم ايران به عنوان شعارها و به تعبير بهتر اجزاي چشم انداز نظام اسلامي بيان مي شد در طول ساليان مبارزه ادامه يافت و طبعا پس از پيروزي انقلاب اسلامي و در دست گرفتن حاكميت از سوي دينمداران بيشتر مورد تاكيد قرار گرفت، لكن در طول ساليان پس از انقلاب و تجربه حكومت دسته هاي مختلف سياسي شايد تنها اصلي كه بتوان گفت كمابيش مفهوما و مصداقا مورد اتفاق تمامي آنها بوده" مبارزه جدي با رژيم اشغالگر قدس با غايت نابودي آن از عرصه هستي" باشد.

اين بيانيه مي‌افزايد كه اما اخيرا رياست سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در سخناني كه آن را گستاخانه و نابخردانه خوانده‌اند، از دوستي با مردم اسراييل سخن گفته و عجيب تر آنكه در اظهارات مجدد خود به تكرار آن پرداخته است. معلوم نيست در شرايطي كه خط امام و رهبري معظم انقلاب به عنوان محور اصولگرايي شناخته مي شود چگونه در ابتدايي ترين اصول انقلاب اسلامي آن هم از سوي معاون رييس جمهور تشكيك حاصل مي‌شود؟

در اين بيانيه آمده است: جاي تاسف است در شرايطي كه در گوشه و كنار، خبرهاي سازش كشورهاي عربي با رژيم غاصب صهيونيستي منتشر مي شود و در شرايطي كه انقلاب اسلامي ايران دوره حساسي را در حوزه سياست خارجي تجربه مي كند و عبارات مسوولين كشورها مورد توجه دقيق رسانه‌ها قرار مي گيرد، كسي كه مسووليت سازماني وي هيچ ربطي به حوزه سياست خارجي كشور ندارد و اسفناكتر آنكه منتسب به جريان اصولگرايي است، در كنفرانس مطبوعاتي خود به اظهار دوستي نسبت به همه مردم دنيا حتي مردم اسراييل مي پردازد و بي پروايانه اعلام مي دارد كه بنده به حرف هايم افتخار مي كنم و آنها را اصلاح هم نمي‌كنم.

اين سخنان در حالي اظهار مي شود که ديدگاه‌هاي حضرت امام و رهبري معظم انقلاب در اين زمينه کاملا روشن بوده و بر اساس همين مبناست که فتواي جواز عمليات هاي استشهادي نيز از سوي ايشان صادر مي شود و يا اينكه بنيانگذار جمهوري اسلامي صراحتا در قبال اين قوم موضع گيري مي‌نمايند : "يهودي در كشورهاي ديگر، با يهودي در فلسطين اشغالي فرق مي‌كند. همه يهودياني كه در فلسطين اشغالي اسكان داده شده‌اند در حكم همان سربازان و اجزاء رژيم غاصب هستند و برخورد با آنها همانند برخورد با سربازان اسرائيلي است."

            نظرات کاربران :

ايا فكر نمي كنيد اقاي رئيس جمهور در انتخاب اطرافيانشان بيشتر از كساني استفاده كرده اند كه بيشتر از انكه مناسب ان سمت باشند دوست ايشان يا يك رفيق قديمي بوده مشايي هم جزء اين افراد است البته رابطه اين اقا جديدا متفاوت تر واز نوع خويشاوني هم شده الان داماد مشايي فرزند رئيس جمهور است وجايكاه اين اقا مستحكم تر از قبل شده مسلما اقاي احمدي نزاد نمي توانند به اين راحتي ها اظهار نظر كنند در اين مورد خاص. اميدوارم موفق باشيد و ان شاء الله خداوند هر انسان دو رو و جاه طلب را در اين نظام مقدس رسوا كند من الله توفيق
نويسنده نظر :ع.ن


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

معرفي سايت تخصصي بررسي شبكه هاي هرمي
شهید بهشتی و جنبش سبز
تجمع دانشجویان صنعتی شاهرود در حمایت از ولایت فقیه
نقش عمار در جنگ صفین
سفره های رنگین سیما،حسرت کودک گرسنه و عرق شرم پدر
جدال جمهوري با زنگيان کافوري
راه 43 منتشر شد
موقعیت امروز جمهوری اسلامی موقعیت "قلب جهان" است
اگر از همت و متوسلیان برای نسل سوم گفته بودند، امروز کسی جرات دزدیدن نام آنها را نداشت
تقدیر و حمایت ویژه جنبش عدالتخواه دانشجویی از بیانات آیت ا... صادق آملی لاریجانی در تأکید بر مبارزه با مفاسد اقتصادی
انتقاد رئيس دستگاه قضا از مبارزه ضعيف با مفسدان اقتصادي/ مسير كنوني جواب نمي دهد
سخنراني شهيد حسين الحوثي در عيد غدير 1423
تأملی گذرا بر عملکرد دستگاه ها و نهادها در تحقق اسلام ناب
چرا حل مشكلات اساسي كشور روي زمين مي‌ماند؟
نشست تحليلي پيرامون ابعاد و پيامدهاي اجراي طرح هدفمند كردن يارانه‌ها
نقشه راه دانشجویان دانشگاه اسلامی
روشن فکران غرب زده نخواهند توانست رأی ملت را وتو کنند
سیر عدد شدی احمد جان!
مردم همچنان در انتظار سبد غذایی دولت
الحوثي: عربستان از بمب فسفري استفاده مي‌کند
گر "غدیر" به درستی محقق می‌شد،امروز نیازهای بشر اینقدر ابتدایی نمی‌ماند
اشاره به مافیای رسانه و سیاست در یک سریال
تظاهرات معلولان فلسطینی برای پایان دادن به محاصره غزه
وعده وزارت اطلاعات براي جمع كردن هرمي ها
نیمی از مساجد در طول سال فعالیتی ندارند
تشدید هجوم هوایی عربستان به یمن
تقابل اسلام ناب و اسلام التقاطی در انتخابات 88
نظریه ولایت فقیه و عقلانیت
روایت شهادت حسین الحوثی
جديدترين گزارش مركز پژوهشها از آثار فعاليت شركتهاي هرمي
مناظره بايد دور از فضاي جنجال سياسي و هياهو صورت گيرد
تشكل‌هاي دانشجويي نسبت به اتفاقات و فضاي كشور هوشيار باشند
انتقاد شديد نماينده جنبش از عملکرد صدا و سيما در به تصوير کشيدن تجملات و اشرافي گري
موقعیت امروز جمهوری اسلامی موقعیت "قلب جهان" است
رویش باید آگاهی مردم را نشانه بگیرد
اسكيزوفرني سياسي‏، انفجار جنسي‏، لكنت زبان، تفاوت فرهنگي‏ و انتخابات دهم
مردم، جریانات ریزشی را كنار می‌زنند
گفتگو با دکتر کوشکی درباره موضع نظام نسبت به یمن
همدستي نيروهاي القاعده با دولت صنعاء در سركوب شيعيان الحوثي
راز نسخه دوم

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان