پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري

پیگیری سرنوشت امام موسی صدر رهبر ایرانی شیعیان لبنان توسط حزب الله
خودداري ليبي از پاسخ به درخواست نصرالله  (اخبار)  

 «وقت آن رسيده است كه پرونده آقاي صدر نيز تعيين تكليف و سرانجام آن روشن شود؛ حالا اين سرانجام هرچه مي‌خواهد، باشد. همان طور كه پيش‌تر گفتم اگر امام در قيد حيات است، ايشان را به ما باز گردانيد؛ ما نيز از شما تشكر مي‌كنيم و اگر هم امام به شهادت رسيده است پيكر پاك ايشان را به ما بازگردانيد.»

  
 
شنبه 29 تیرماه 1387  

 

حكومت ليبي به ‌رغم دريافت پيكر يك شهيد ليبيايي مقاومت فلسطين، از پاسخ مثبت به درخواست سيد حسن نصرالله، دبيركل حزب‌الله لبنان مبني بر ضرورت روشن‌شدن سرنوشت امام موسي صدر و دو همراه وي خودداري كرد.

 به گزارش رجانيوز به نقل از فارس، پايگاه خبري "ليبيا اليوم" گزارش داد:‌ منابع رسمي ليبي اعلام كردند وزارت امور خارجه اين كشور، پيكر شهيد "علي ابراهيم علي نويضه" را كه در آگوست سال 1989 ميلادي در جريان عملياتي ضدصهيونيستي در فلسطين اشغالي به شهادت رسيده بود از حزب‌الله لبنان تحويل گرفته است.

 اين در حالي است كه حكومت ليبي در مقابل اين اقدام خيرخواهانه حزب‌الله،‌ از هر گونه پاسخي به درخواست سيد حسن نصرالله، دبيركل اين حزب مبني بر ضرورت روشن‌شدن سرنوشت امام موسي صدر، خودداري كرد.

 "سيف الاسلام القذافي" فرزند رهبر ليبي نيز با صدور بيانيه‌اي، تنها به تبريك موفقيت اخير حزب‌الله در تبادل اسرا و پيكر شهدا اكتفا كرد و از هر گونه اشاره‌اي به درخواست نصرالله خودداري نمود.

 دبيركل حزب‌الله لبنان پنجشنبه گذشته در سخناني در اجتماع پرشور مردم لبنان در جنوب بيروت كه به مناسبت بزرگداشت عيد تبادل اسرا و آزادي پنج اسير لبناني برگزار شد با تأكيد بر ضرورت باز گرداندن امام موسي صدر به خانواده و عاشقانش تأكيد كرده بود: "در اين عيد آزادسازي و مقاومت، جايز نيست كه امامِ مقاومت و امامِ آزادسازي، يعني امام موسي صدر را، كه اميدوارم خداوند او و دو همراهش را سالم به ما باز گرداند، فراموش كنيم. اگر سمير قنطار امروز به واسطه 30 سال اسارتش به سالار اسيران شهرت يافته است، 30 سال تمام نيز از حبس امام موسي صدر سپري شده است.»

 وي افزود: «مايلم همين‌جا خاطرنشان ساخته و تأكيد كنم كه ما در پي آن نيستيم كه با احدي باب دشمني را بگشاييم؛ بلكه تنها خواستار آن هستيم كه پرونده‌هاي تلخ و دردآور باز مانده را مختومه كنيم و اين به صلاح امت عربي است.»

 نصرالله در ادامه در اظهاراتي تلويحي خطاب به حكومت ليبي تأكيد كرد: «وقت آن رسيده است كه پرونده آقاي صدر نيز تعيين تكليف و سرانجام آن روشن شود؛ حالا اين سرانجام هرچه مي‌خواهد، باشد. همان طور كه پيش‌تر گفتم اگر امام در قيد حيات است، ايشان را به ما باز گردانيد؛ ما نيز از شما تشكر مي‌كنيم و اگر هم امام به شهادت رسيده است پيكر پاك ايشان را به ما بازگردانيد.»

 وي ادامه داد: «به هر حال، شهادت ميراث و يادگار اين امام و خاندان اوست و اين درست نيست كه مسأله امام صدر همچنان گرفتار ابهام، پيچيدگي، تجاهل، تأخير و به عقب انداختن‌هاي پيوسته و مستمر باقي بماند. من با همه وقوفي كه به حساسيت‌هاي حاكم بر روابط رسمي كشورهاي عربي دارم، بر اين موضع‌گيري اصرار دارم زيرا جايز نيست كه هيچ يك از ما، امام و مؤسس مقاومت در لبنان را فراموش كند.»

 دبيركل حزب‌الله لبنان تصريح كرد: «من همين‌جا بار ديگر از كشورهاي عربي و اسلامي دعوت مي‌كنم كه به‌طور جدي و حقيقي با يكديگر تشريك مساعي كنند، تا مسأله امام صدر را پايان دهند و ايشان را به خانواده و عاشقانش در لبنان باز گردانند.»

 امام موسي صدر، كه به گواهي مدارك سجلي خود، شهروند جمهوري اسلامي ايران به شمار مي‌آيد، در نهم شهريور سال 1357 در جريان سفري رسمي به ليبي كه به دعوت معمر القذافي، رهبر اين كشور انجام شد ربوده شد و از آن تاريخ تا كنون خبر رسمي از وضعيت وي در دست نيست.

 اين در حالي است كه بنا بر گزارش اينترپل و برخي گزارش‌هاي اطلاعاتي بين‌المللي، امام صدر همچنان زنده است و در زندان‌هاي ليبي به سر مي‌برد.

            نظرات کاربران :


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

اعتراض بسيج دانشجويي دانشگاه شريف به احضار مسئول بسيج دانشجويي اميركبير
دانشجویان به اقدام های عملی دفاع از مسجد الاقصی، جایزه 200 هزار دلاری می دهند
رونمایی از پوستر جایزه 200 هزار دلاری دفاع از مسجد الاقصی
لزوم پايان دادن به شعارها و اقدام عملي جدي در مبارزه با مفاسد اقتصادي و دانه درشت ها و اعتراض به برخي برخورد ها با عدالت خواهان
خاطره شيخ‌الاسلام از صدور انقلاب اسلامي به فيليپين
محاصره غزه؛ تداوم درد و رنج كودكان يتيم فلسطيني
مراسم رونمایی پوستر جایزه 200 هزار دلاری عملیات موفقیت آمیز علیه اماکن صهیونیستی+سخنراني دكتر كوشكي درباره مسائل جاري فلسطين
خدمت به مردم، و حضور در زمان نیاز به حضور، كارهای خدایی هستند
زبان مشترک!
النفط وماادریک ماالنفط!
ویرایش جدید "لبنان به روایت امام موسی صدر"
مناظرات انتخاباتی از واجبات بود
مهار قدرت در مردم سالاری دینی
طرح تدوین تاریخ شفاهی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
بصیر در فراز و فرودهای تاریخ
چگونه می مکند این اقویا خون ضعیفان را
ما پیروزیم
مسجد الاقصی ماست نه معبد آنها ...
آنان که امام را پذیرفتند/ اسلام قیام را پذیرفتند
جنگ با ظلم و فساد و ستم و جور و جفا/ کنم از راه وفا
نمی بینی مگر این فتنه سازان را؟
ما صبح عدالتیم، اینک
بنویسید که اسلام غریب است هنوز . . .
راهبردهای رهبری در مهار فتنه
عید ما روزی بود کز ظلم آثاری نباشد
جايي­که­زندگي­دردِ­مردمه
ای گوشه نشینان! بكوشيد و بجوشيد و غوغاي زندگي را برپا داريد...
دومين يادنامه "محمدرضا آقاسي" نوشته شد
عرضه 50 هزار نسخه كتاب تاریخ انقلاب در یک ماه
"تبسم‌هاي فيروزه‌اي"
«پیاده‌ها» راهی بازار نشر شدند
انشای احکام قضایی ساده و قابل فهم می شود
مناسبات قدرت و قانون در ايران معاصر
خواستم بی خبر نمانی!
شمع های صف کشیده!
نظريه ولايت و دولت در دوران معاصر
عباس سلیمی‌نمین و مظلومیتی مضاعف
قوه‌ی قضائیه؛ بیم ها و امیدها/ نگاهی به عملکرد هاشمی شاهرودی و آینده لاریجانی آملی:
یدالله مع الجماعه
صاویری ناب از قبه الصخره و مسجد الاقصی

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان