«امروز سرآغاز فهرست یلند مسائل کشور عدالت است.
اگر عدالت – عدالت واقعی وملموس و نه فقط سخن گفتن از عدالت – آرزو و آرمان و هدف برنامه ریزیهاست پس باید هر پدیده ضد عدالت در واقعیات کشور مورد سوال قرار گیرد»
مقام معظم رهبری
امروز، پس از گذشت چندين سال از انقلاب اسلامي و با وجود همه تلاشهایی که برای ضربه زدن بر پيکره درخت تنومند انقلاب به عمل آمدهاست، با تلاش شبانه روزي رهبر انقلاب و ديگر خواص فهيم جبهه حق، گفتمان اصلي انقلاب (عدالتخواهي همراه با معنويتگرايي و توليد علم آزادانديشانه) در حال رشد و تعالي است و در کوچهپسکوچههاي انقلاب اسلامي و در جايجاي ايران عزيز شاهد جوشش ها و کوشش های مردمی برای مطالبه عدالت هستیم.
و اینبار روحانی جوان سیرجانی حجتالاسلام جهانشاهی علمدار این مبارزه و مطالبه شده است. حرکت ایشان با پای پیاده از سیرجان به سمت تهران در اعتراض به عدم برخورد با مقوله زمینخواری در سیرجان بار دیگر نشان داد که متاسفانه عزم جدی در نهادها و مسئولین برای برخورد با مفاسد اقتصادی وجود ندارد. اگر مسئولین قضایی و شورای شهر سیرجان از همان ابتدا با شفافیت و صداقت کامل با این مقوله برخورد میکردند، کار به اینجا نمیکشید. اکنون نیز از مسئولان مربوطه انتظار میرود باسرعت و دقت تمام به شفافسازی مسائل پرداخته و پاسخی عینی به سوالات و مطالبات این روحانی مردمی بدهند.
مجمع مطالبه مردمی مشهد مقدس ضمن حمایت از این حرکت روحانی مردمی و آگاه بار دیگر به مسئولین مربوطه خاطرنشان میکند که جوانان عدالتخواه ایران اسلامی تا محقق شدن عدالت واقعی و ملموس برای مردم کشور به این راه ادامه خواهند داد.
مجمع مطالبه مردمی مشهد مقدس
نظرات کاربران :