پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري

بازتاب به فعالیتهای انتقادی دانشجویان شیرازی(1)/ گزارش مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در فارس:
حسابرسی از مدیران سابق مؤسسه فلاحت در فراغت فارس در حال انجام است  (اخبار)  

گزارش عملکرد مسئول دفتر نماینده ولی فقیه فارسبه گفته وی حسابرسی از مدیران سابق مؤسسه در حال انجام است و از مؤسسه حسابرسی راهبر وابسته به دفتر مقام معظم رهبری  نیز برای رسیدگی به امور اموال موسسات وابسته به دفتر نماینده ولی فقیه در استان دعوت شده است...

  
 
سه شنبه 2 بهمنماه 1386  

 

مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در استان فارس عملکرد یکساله این دفتر را تشریح کرد.
به گزارش ایسنا منطقه فارس، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن حائری شیرازی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در طول یک سال گذشته سعی کردیم یکسری دیدگاه ها را اصلاح کنیم، از جمله اینکه دفتر نماینده ولی فقیه تلاش کرد یک حالت پدری بر جناح های مختلف داشته باشد.
وی در تبیین معنای اصولگرایی گفت: استفاده از تمامی ظرفیت های موجود در جامعه از ویژگی های اصولگرایی است.
فرزند امام جمعه شیراز با بیان اینکه سعی کردیم در این مدت بر مشکلات فائق شویم گفت: در این مدت همچنین سعی کردیم دفتر را از مکانی به عنوان توصیه به دستگاه ها دور کنیم چراکه جایگاه ما جایگاه نظارتی است.
وی با اشاره به حمایت آیت الله حائری شیرازی در بحث جمع آوری گندم های کشاورزان در مکان های رو باز اظهار داشت: یکی از شاخص های  عملکرد نظارتی دفتر نماینده ولی فقیه جمع آوری به موقع گندم های کشاورزان در فصل برداشت این محصول بود.
محمد حسن حائری شیرازی ادامه داد: در این مدت سعی کردیم دفتر یک چارت اداری داشته باشد و در این چارچوب وظایف نظارتی خود را اعمال کنیم.
مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در استان فارس همچنین گفت: در این مدت کار شناسانی را به خدمت گرفتیم تا نامه هایی را که به ادارات می فرستیم در چارچوب قانون باشد و از جایگاه قانون با ارگان های ذیربط گفت وگو داشته باشیم.
وی در ادامه به جایگاه فرهنگی دفتر نماینده ولی فقیه در استان اشاره کرد و گفت: در این مدت جایگاه فرهنگی دفتر را ارتقاء بخشیدیم و آن را احیاء کردیم.
فرزند امام جمعه شیراز همچنین احیاء مسجد شهداء شیراز را از دیگر اقدامات دفتر یادشده دانست و گفت: این مسجد در سال های اخیر تنها در روزهای جمعه فعال بود اما با بهسازی که در آن صورت دادیم سعی شده از تمام حجره های اطراف مسجد به عنوان یک ظرفیت فرهنگی استفاده شود.
وی افزود: با پایان یافتن کارهای عمرانی بانک اطلاعات و کتابخانه را در مسجد شهداء افتتاح می کنیم.
حجت الاسلام حائری شیرازی از راه اندازی کانون عقاید در مجتمع فرهنگی مصلی (مسجد شهداء) دفتر نماینده ولی فقیه خبر داد و گفت: جای این مرکز خالی بود چرا که می تواند به عنوان یک کانون حرفه ای عقاید عمل کند.
وی از تشکیل کلاس های آموزشی مرکز یادشده خبر داد و گفت: کلاس های آموزشی ادیان و فرقه های مختلف و پاسخگویی به شبهات از جمله دین مسیحیت را راه اندازی کردیم که 400 نفر در آن شرکت کردند و با اعتقادات دین یادشده آشنا شدند.
حجت الاسلام حائری شیرازی همچنین از تأسیس حوزه ی علمیه ای ویژه دروس عمومی خبر داد و گفت: حق التدریس مناسبی به اساتید آنجا می پردازیم.
به گفته وی با رایزنی سازمان میراث فرهنگی استان قرار است موزه ای با عنوان تاریخ تشیع یا چیزی شبیه آن راه اندازی کنیم.
مسئول دفتر امام جمعه شیراز و نماینده ولی فقیه در استان گفت: مجتمع فرهنگی مصلی از جمله جاهایی است که در آینده خدمات فرهنگی خوبی را به مردم می رساند.
وی یادآور شد: با تحولی که در ستاد برگزاری نماز جمعه صورت گرفت سعی شد که از افراد جوان برای فعالیت های فرهنگی استفاده کنیم ضمن اینکه غیر از فعالیت های فرهنگی عام یکسری فعالیت های فرهنگی خاص هم داریم.
مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در فارس گفت: به دنبال تأسیس یک حوزه علمیه در شأن دفتر نماینده ولی فقیه هستیم که اگر شهرداری زودتر به ما مجوز دهد، حوزه را در خیابان قصردشت راه اندازی می کنیم.
وی از برگزاری آزمون طلاب خبر داد و گفت: برای شناسایی طلابی که ممارست بیشتری در معلومات دینی و علوم حوزوی دارند امتحان گرفتیم که تا به حال بیش از 300 نفر طلاب قبول شدند و علاوه بر اینکه چند ماهی است کمک هزینه ماهیانه طلاب پرداخت می شود اقدامات حمایتی دفتر هم معطوف به این طلاب می شوند.
محمد حسن حائری همچنین گفت: تأسیس اتاق فکر و مطالعات از دیگر اقدامات دفتر نماینده ولی فقیه در فارس است و علاوه بر آن یکسری برنامه های پیوسته فرهنگی هم داریم که از آن جمله می شود تجلیل از 12 نفر از خادمین مذهبی و فرهنگی را نام برد، ضمن اینکه در آینده جشنواره ای را با عنوان خانواده نمونه برگزار می کنیم.
وی ارتباط نزدیکتر با اهالی فرهنگ و نشست های فصلی با روزنامه نگاران را از دیگر اقدامات دفتر یادشده دانست و گفت: اقدامات حمایتی از اصحاب فرهنگ و ورزش نیز از دیگر برنامه هایی است که در دستور کار خود قرار داده ایم.
حجت الاسلام حائری شیرازی در ادامه گفت: از دیگر اقدامات ما در یک سال گذشته تقویت مؤسساتی است که با ما در ارتباط هستند از جمله اینکه سعی کردیم در هیأت مدیره مؤسسه فلاحت در فراغت از افراد متخصص استفاده کنیم.
به گفته وی حسابرسی از مدیران سابق مؤسسه در حال انجام است و از مؤسسه حسابرسی راهبر وابسته به دفتر مقام معظم رهبری  نیز برای رسیدگی به امور اموال موسسات وابسته به دفتر نماینده ولی فقیه در استان دعوت شده است.
فرزند امام جمعه شیراز اقدامات حمایتی از افراد ضعیف جامعه و اختصاص هزینه برای داوطلبین ترک اعتیاد را از دیگر اقدامات دفتر امام جمعه دانست.
وی افزود: در این مدت سعی کرده ایم ارتباط های مردم با آیت الله حائری را نیز تقویت کنیم، ضمن اینکه دیدار از خانواده شهدا و دیدار و رسیدگی از مناطق محروم نیز از جمله برنامه های دفتر امام جمعه شیراز است.
وی همچنین ایجاد و راه اندازی دفتر رسیدگی به امور اهل سنت را نیز از جمله برنامه های دفتر نماینده ولی فقیه در استان دانست.
حجت الاسلام محمد حسن حائری شیرازی در پایان و در پاسخ به سئوال خبرنگار ایسنا مبنی بر وجود برنامه ای منظم برای سخنرانان پیش از خطبه های نماز جمعه گفت: این برنامه از جمله اولویت های ما می باشد تا  مقطع قبل از اذان از  حالت کم رونق فعلی بیرون آید.

منبع: ایسنا/ منطقه فارس

            نظرات کاربران :

ایجاد آرامش قبل از طوفان و ارائه گزارش های کیلویی و طرح های ذهنی و نه عینی که همه بر ابعاد آن واقفیم ، فایده ای ندارد . چه حسابرسی بکنید و چه نه ، چه تهدید کنید و چه تطمیع تا چند روز دیگر ..... چون پرده در افتد نه تو مانی و نه من البته ما می مانیم ... جمعی از دوستداران افشاگری و مدافعان انقلاب در شیراز
نويسنده نظر :علیزاده

سلام بعنوان فردی مطلع از بسیاری از کارهای خانواده حائری پس از سال 76، تنها توصیه من به جناب آقای دکتر ذوالانوار این است که شخصیت شما بالاتر از این است... هر چند میدانم شما هر دو در کودکی همبازی یکدیگر بودید و به هم علاقه دارید...
نويسنده نظر :علی


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

معرفي سايت تخصصي بررسي شبكه هاي هرمي
شهید بهشتی و جنبش سبز
تجمع دانشجویان صنعتی شاهرود در حمایت از ولایت فقیه
نقش عمار در جنگ صفین
سفره های رنگین سیما،حسرت کودک گرسنه و عرق شرم پدر
جدال جمهوري با زنگيان کافوري
راه 43 منتشر شد
موقعیت امروز جمهوری اسلامی موقعیت "قلب جهان" است
اگر از همت و متوسلیان برای نسل سوم گفته بودند، امروز کسی جرات دزدیدن نام آنها را نداشت
تقدیر و حمایت ویژه جنبش عدالتخواه دانشجویی از بیانات آیت ا... صادق آملی لاریجانی در تأکید بر مبارزه با مفاسد اقتصادی
انتقاد رئيس دستگاه قضا از مبارزه ضعيف با مفسدان اقتصادي/ مسير كنوني جواب نمي دهد
سخنراني شهيد حسين الحوثي در عيد غدير 1423
تأملی گذرا بر عملکرد دستگاه ها و نهادها در تحقق اسلام ناب
چرا حل مشكلات اساسي كشور روي زمين مي‌ماند؟
نشست تحليلي پيرامون ابعاد و پيامدهاي اجراي طرح هدفمند كردن يارانه‌ها
نقشه راه دانشجویان دانشگاه اسلامی
روشن فکران غرب زده نخواهند توانست رأی ملت را وتو کنند
سیر عدد شدی احمد جان!
مردم همچنان در انتظار سبد غذایی دولت
الحوثي: عربستان از بمب فسفري استفاده مي‌کند
گر "غدیر" به درستی محقق می‌شد،امروز نیازهای بشر اینقدر ابتدایی نمی‌ماند
اشاره به مافیای رسانه و سیاست در یک سریال
تظاهرات معلولان فلسطینی برای پایان دادن به محاصره غزه
وعده وزارت اطلاعات براي جمع كردن هرمي ها
نیمی از مساجد در طول سال فعالیتی ندارند
تشدید هجوم هوایی عربستان به یمن
تقابل اسلام ناب و اسلام التقاطی در انتخابات 88
نظریه ولایت فقیه و عقلانیت
روایت شهادت حسین الحوثی
جديدترين گزارش مركز پژوهشها از آثار فعاليت شركتهاي هرمي
مناظره بايد دور از فضاي جنجال سياسي و هياهو صورت گيرد
تشكل‌هاي دانشجويي نسبت به اتفاقات و فضاي كشور هوشيار باشند
انتقاد شديد نماينده جنبش از عملکرد صدا و سيما در به تصوير کشيدن تجملات و اشرافي گري
موقعیت امروز جمهوری اسلامی موقعیت "قلب جهان" است
رویش باید آگاهی مردم را نشانه بگیرد
اسكيزوفرني سياسي‏، انفجار جنسي‏، لكنت زبان، تفاوت فرهنگي‏ و انتخابات دهم
مردم، جریانات ریزشی را كنار می‌زنند
گفتگو با دکتر کوشکی درباره موضع نظام نسبت به یمن
همدستي نيروهاي القاعده با دولت صنعاء در سركوب شيعيان الحوثي
راز نسخه دوم

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان