پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري

به دلیل کاهلی در رسیدگی به پرونده زمین خواری سیرجان
نامه سرگشاده دوم مجمع دانشجویان حزب الله دانشگاه علم و صنعت خطاب به رئیس دادگستری کرمان  (اخبارجنبش)  

کار این دادگستری به جایی رسیده است که برخی از زمین خواران اصلی شهر سیرجان، بی شرمانه، با دوستان و نزدیکان حجت الاسلام جهانشاهی، تماس می گیرد و احوال ایشان را جویا می شود؟! دریغ و درد که مفسدان و زمین خواران سیرجانی، این چنین، شعور مردم و دستگاه قضایی را به سخره بگیرند...

  
 
سه شنبه 4 دیماه 1386  

 

«مسئولان بلند پایه کشور، قوای سه گانه، از خود رهبری تا آحاد ماموران و مدیران، همه باید پاسخ گو باشند و پاسخ گوی کار خود، پاسخگوی تصمیمات، خود، پاسخگوی سخنی که بر زبان آورده اند و تصمیمی که گرفته اند، باشند و این معنای پاسخگویی است، این یک حقیقت اسلامی است و همه باید به آن پایبند باشیم» (مقام معظم رهبری، 23/1/83)


ریاست محترم دادگستری استان کرمان!
نزدیک دو هفته از ارسال نامه سرگشاده اول نشریات دانشجویی عدالتخواه خطاب به جنابعالی گذشته است و انتظار می رفت در این مدت طولانی، گزارشی از عملکرد دادگستری تحت امرتان در برخورد با مفسدان و زمین خواران سیرجان ارایه نمایید.
متأسفانه در این مدت نه تنها پاسخی به 3 سوال ما نداده اید، بلکه در اقدامی عجیب و فرافکنانه از سوی روابط عمومی دادگستری کرمان تحت امرتان، اطلاعیه ای صادر کردید که به این مضمون که دستگیری حجت الاسلام جهانشاهی طلبه انقلابی سیرجانی توسط دادگاه ویژه روحانیت صورت گرفته اند و بازداشت این روحانی مبارز ربطی به دادگستری کرمان ندارد.
متأسفانه گویی فراموش کرده اید که سئوال صریح دانشجویان این بود که برای افکار عمومی توضیح دهید که پرونده زمین خواری سیرجان کی به نتیجه می رسد؟ تا به حال با کدام زمین خوار برخورد کرده اید؟
سوال دیگر اینکه آیا عملکرد ضعیف دادگستری در این پرونده، بیانگر این نیست که مفسدان و زمین خواران با مسئولان دادگستری کرمان همد ست بوده اند؟ مگر تسامح با مفسدان نوعی همدستی با آنان نیست؟ آیا افشاگری روزنامه حزب الله در روزهای اول تا چهارم دی برای شما کافی نیست و حجت را بر شما تمام نکرد؟ عجبا!


ریاست محترم دادگستری کرمان!
بیش از دو سال است از علنی شدن زمین خواری سیرجان و اعلام اسامی مفسدان و زمین خواران گذشته ولی تاکنون برخوردی با آنان صورت نگرفته است.
رهبر عدالتخواه انقلاب اسلامی در سال 81 می فرمایند کارهایی که مردم را نسبت به صلاح مسئولان نظام بدبین و آنها را دچار تردید می کند، ناحق است، نباید انجام بگیرد. اگر مردم اینطور احساس کنند که بخشی از مسئولان نظام دچار مسابقه رفاه طلبی و دستیابی به ثروت و ثروت اندوزی برای خود هستند، این به ایمان و اطمینان آنها به نظام ضربه می زند و پشتوانه را که ایمان های مردم است می گیرد و دشمن این را می خواهد. (20/8/81)
متأسفانه با گذشت نزدیک به دو هفته از نامه سرگشاده و عدم پاسخگویی جنابعالی و مجموعه ذیربط، پشتوانه متزلزل مردمی دادگستری و دستگاه قضایی کرمان را بیش از بیش ضعیف تر کرده اید و کاری انجام داده اید که دشمنان انقلاب و مفسدان می خواهند.
شما با ایجاد حاشیه ای امن برای سواستفاده کنندگان و زمین خواران سیرجانی، امید مردم و دانشجویان عدالتخواه از خود و دستگاه قضایی را ناامید کردید! و همگان را به این استوانه نظام بدبین و بی اعتماد کردید!


جناب آقای تویسرکانی!
کار این دادگستری به جایی رسیده است که برخی از زمین خواران اصلی شهر سیرجان، از جمله آقای بهرامی، عضو سابق شورای شهر ، بی شرمانه، با دوستان و نزدیکان حجت الاسلام جهانشاهی، تماس می گیرد و احوال ایشان را جویا می شود؟! وا اسفا! دریغا!
دریغ و درد که مفسدان و زمین خواران سیرجانی، این چنین بی شرمانه، شعور مردم و دستگاه قضایی را به سخره بگیرند و دادگستری کرمان هم با گذشت نزدیک به 2 سال، با این زمین خواران برخورد نکند تا افرادی چنین بی حیا و بی شرم، به نظام و مردم و دستگاه قضایی چنین توهین کند.


ریاست محترم دادگستری استان کرمان!
در پایان مجدداً تکرار می کنیم که اعلام نمایید در پرونده زمین خواری سیرجان با کدام متخلف و مفسد برخورد کرده اید؟


            نظرات کاربران :


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

اعتراض بسيج دانشجويي دانشگاه شريف به احضار مسئول بسيج دانشجويي اميركبير
دانشجویان به اقدام های عملی دفاع از مسجد الاقصی، جایزه 200 هزار دلاری می دهند
رونمایی از پوستر جایزه 200 هزار دلاری دفاع از مسجد الاقصی
لزوم پايان دادن به شعارها و اقدام عملي جدي در مبارزه با مفاسد اقتصادي و دانه درشت ها و اعتراض به برخي برخورد ها با عدالت خواهان
خاطره شيخ‌الاسلام از صدور انقلاب اسلامي به فيليپين
محاصره غزه؛ تداوم درد و رنج كودكان يتيم فلسطيني
مراسم رونمایی پوستر جایزه 200 هزار دلاری عملیات موفقیت آمیز علیه اماکن صهیونیستی+سخنراني دكتر كوشكي درباره مسائل جاري فلسطين
خدمت به مردم، و حضور در زمان نیاز به حضور، كارهای خدایی هستند
زبان مشترک!
النفط وماادریک ماالنفط!
ویرایش جدید "لبنان به روایت امام موسی صدر"
مناظرات انتخاباتی از واجبات بود
مهار قدرت در مردم سالاری دینی
طرح تدوین تاریخ شفاهی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
بصیر در فراز و فرودهای تاریخ
چگونه می مکند این اقویا خون ضعیفان را
ما پیروزیم
مسجد الاقصی ماست نه معبد آنها ...
آنان که امام را پذیرفتند/ اسلام قیام را پذیرفتند
جنگ با ظلم و فساد و ستم و جور و جفا/ کنم از راه وفا
نمی بینی مگر این فتنه سازان را؟
ما صبح عدالتیم، اینک
بنویسید که اسلام غریب است هنوز . . .
راهبردهای رهبری در مهار فتنه
عید ما روزی بود کز ظلم آثاری نباشد
جايي­که­زندگي­دردِ­مردمه
ای گوشه نشینان! بكوشيد و بجوشيد و غوغاي زندگي را برپا داريد...
دومين يادنامه "محمدرضا آقاسي" نوشته شد
عرضه 50 هزار نسخه كتاب تاریخ انقلاب در یک ماه
"تبسم‌هاي فيروزه‌اي"
«پیاده‌ها» راهی بازار نشر شدند
انشای احکام قضایی ساده و قابل فهم می شود
مناسبات قدرت و قانون در ايران معاصر
خواستم بی خبر نمانی!
شمع های صف کشیده!
نظريه ولايت و دولت در دوران معاصر
عباس سلیمی‌نمین و مظلومیتی مضاعف
قوه‌ی قضائیه؛ بیم ها و امیدها/ نگاهی به عملکرد هاشمی شاهرودی و آینده لاریجانی آملی:
یدالله مع الجماعه
صاویری ناب از قبه الصخره و مسجد الاقصی

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان