پرچم عدالت خواهي را همواره پيامبران الهي و پيروان راستين آنان بر دوش كشيده‌اند.امروز و هميشه مجاهدت در زير اين پرچم، صادقانه ترين نشانه‌ي پيروي از رسولان الهي است. آنچه در كنار همه‌ي الزامات اين حركت، ضروري و حياتي است آن است كه اوّلاً مراقبت شود كساني با انگيزه هاي ديگر، اين شعار حق را ابزار نكنند. و ثانياً به نام عدالت طلبي، حركتي غير منصفانه از سر جهل يا غفلت انجام نگيرد. صبر و بصيرت را براي شما و ديگر تشكلهاي عزيز دانشجوئي از خداوند متعال مسألت ميكنم. مقام معظم رهبري


واکنش آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی به فتوای وهابیون  (اخبار)  

  

 
سه شنبه 2 مردادماه 1386  

 

 

واکنش آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی به فتوای وهابیون

 
فتوای وحشتناک و تکان دهنده جمعی از علمای عربستان را درباره تخریب عتبات عالیات مخصوصا بارگاه با عظمت حسینی شدیدا محکوم می‌کنیم و آن را نشانه نوعی بی قانونی مطلق در دنیای کنونی می‌دانیم.

 

ما در اینجا دولت عربستان را مقصر می‌دانیم، چگونه اجازه می دهد جمعی از اتباع او مرتبا بنشینند و فتوای قتل و کشتار و ترور و تخریب صادر کنند و تمام دنیا را ناامن سازند و همه جا خون بریزند و همه جا را ویران کنند.

 

دنیا باید بداند تا مدارس خاصی با بودجه حکومتی در کشور عربستان کانون پرورش اینگونه افکار و اینگونه افراد است جهان روی آرامش نخواهد دید.

 

یک روز در افغانستان شاهد کشتار بیگناهان هستیم، روز دیگر در پاکستان و اسلام آباد و یک روز در لبنان، یک روز در اروپا و روز دیگر در سایر مناطق و همه روز در عراق.

 

آیا از نظر قوانین جهانی این عمل جرم نیست که عده‌ای در کشوری بنشینند و حکم تخریب اماکن مقدس کشور دیگر را که همراه با صدها یا هزاران کشته و مجروح است، صادر کنند؟ و حکومت آنها، این گونه افراد را تعقیب نکند؟ چرا مجامع جهانی این کار را محکوم و تعقیب نمی‌کند؟ چرا دبیر کل سازمان ملل خاموش است؟

 

اگر گروهی از کاخ نشینان آمریکا و صهیونیست‌ها تصور می کنند به وسیله این گروه می‌توانند به اهداف خود برسند سخت در اشتباهند و این کار همان پرورش مار در آستین است، ضربه‌های آن را خورده و خواهند خورد.

 

به یقین آنها همه جای دنیا را ناامن می کنند، همان گونه که کرده‌اند و سرچشمه تمام آنها به اعتراف همه، همان مدارس خاص در کشور عربستان سعودی است و از آنجا به افغانستان، پاکستان، عراق، لبنان و سایر نقاط صادر شده است و باید مسئولیت را مستقیما متوجه حکومت عربستان دانست.

 

باید نخست از آنها خواست که ترتیب گفتمان با این دسته از به اصطلاح علمای آنها با علمای جهان اسلام را بدهند تا با کتاب الله و سنت رسول الله خطاهای آنها از این طریق اصلاح شود و ما به نوبه خود حاضریم با منطق صحیح با سران آنها به گفتگو بنشینیم.

 

و اگر این کار عملی نشود باید در سازمان ملل حکومت عربستان محکوم شود و از طریق محاصره اقتصادی و سیاسی تحت فشار قرار گیرد و سرانجام کشورهای جهان در رابطه خود با حکومتی که کشورش کانون ناامنی در جهان شده و نمی‌تواند و یا نمی‌خواهد از آن جلوگیری کند تجدید نظر کنند (البته حکم وهابیون معتدل جدا است).

 

سخنی هم با علمای اسلام داریم: تا کی می‌خواهند سکوت کنند و به وسیله این گروه، اسلام «دین خشونت» معرفی شود و آبروی اسلام و مسلمین برود و معارف و فرهنگ غنی اسلام و رحمت و عطوفت اسلامی زیر سئوال بماند؟ آیا وقت آن نرسیده است که مجلسی از علمای بزرگ اسلام تشکیل شود و برای این مطلب چاره‌ای بیندیشند.

 

اگر بعضی گمان می‌کنند هدف آنها فقط کشتار شیعیان است، حوادث اسلام آباد و افغانستان و شمال لبنان ثابت کرد که سنی و شیعه برای آنها تفاوتی ندارند، از آن روز بترسیم که اسلام و تروریسم را در دنیا مترادف بدانند.

 

سخنی هم با دولت خودمان داریم ، ما با حکومت عربستان روابط بسیار دوستانه داریم و باید داشته باشیم ولی این روابط را تا کی و به چه قیمت باید تحمل کنیم.

 

به شیعیان در بقیع توهین می کنند و ضیوف الرحمان(مهمانان خدا) را در مسجد پیامبر(ص) مورد اهانت قرار می‌دهند، کتاب‌های مملو از دروغ و تهمت و اهانت به مقدسات ما را، به اصرار به دست زوار ما می‌دهند ، همه روز برادران و خواهران ما را به فتوای علمای سعودی و غالبا به وسیله نفرات آنها در عراق می‌کشند، بارگاه قدسی امامان ما را تخریب می‌کنند آیا باید همه اینها را تحمل کنیم.

 

تا کی سکوت؟ باز هم سکوت! باز هم اظهار محبت و دوستی، پیمانه صبر مردم لبریز شده و در انتظار اقدام مؤثری هستند، ما خواهان امنیت در تمام جهان هستیم نه تنها در کشور عراق، ولی با ادامه این وضع امنیت در هیچ جای جهان ممکن نیست، دوستی و برادری با چنین حکومتی هم حدی دارد، خداوند هم را به راه راست هدایت فرماید.    

 

 ناصر مکارم شیرازی


            نظرات کاربران :

اقای مکارم دمت گرم
نويسنده نظر :محمدی


 
نظر شما درباره اين مطلب:







به خاطر سپردن اطلاعات؟



   

 

 

فياض و زاكاني در جمع متحصنين حضور يافتند
بازشناسي فرصت‌ها براي احياي روحيه آرمان‌خواهي ضروري است
بازخوانی واقعه حج خونین به دستور آمریکا
با بیشتر کشورهای اسلامی حتی عربستان مراودات تجاری داریم!
از عکس شهدا تا عکس شهدا
جغرافياي آينده پيشرفت
دانشجويان متحصن در جلوي وزارت امور خارجه در نامه‌اي به رئيس‌جمهور خواستار اخراج سفير عربستان از ايران شدند.
نامه جلال آل قلم به امام راحل
ما جراي رو كم كني از جانبازان در مهرآباد
قتل دلخراش فرزند و عروس فرمانده جنگ‎های نامنظم دفاع مقدس
تحصن دانشجويان در هوای سرد همچنان ادامه دارد
ابابیل شماره 11 - ویژه نامه یمن
انتشار «گفتمان عدالت و پیشرفت در دولت دینی
چند نگرانی از سرنوشت قانون کار
سال ۲۰۰۹ مرگبارترین سال برای فلسطینیان
پدیده "نفاق" از نگاه استاد شهید مطهری
مسجد سليمان ، 100 سال پس از اكتشاف نفت
افزایش 20 درصدی قیمت مرغ و تخم مرغ
گزارش روز اول تحصن مقابل وزارت خارجه/درخواست دانشجويان از وزارت خارجه براي اقدامي عاجل در قبال فاجعه يمن
نامه شماره يك دانشجويان متحصن در برابر وزارت خارجه خطاب به رييس‌جمهور
تجمع خود جوش دانشجویی در اعتراض به کشتار شیعیان یمن بدست آل سعود/بيانيه
پاسخ تشكل هاي دانشجويي به نامه رييس جمهور امريكا به ايران
ازدواج، مسكن و شغل مهم ترين اولويت هاي كشور نه كار فرهنگي و عمراني
'مطلوب احمدی‌نژاد، مطلوب هاشمی'
پرونده بی‌فرجام استات‌اویل در ایران
"دا" اثر برتر حوزه تاريخ‌ جايزه ادبی جلال شد
چگونه قاچاقچیان دولت را وادار به عقب نشینی کردند
منوی مردن از تهران تا زاهدان
تحمیل هزینه 200 میلیارد تومانی به مردم
سيماي زنان و زنان سيما
آمار عجیب از خرید و فروش گربه و مرگ پسرك چوپان
صيغه وقف اموال دانشگاه آزاد باطل است
جنگ دو صهیونیست در اقتصاد ایران
موج وبلاگي دفاع از مسلمانان يمن
خاطراتی از شیوه زندگی شهید بهشتی
سکوی پرتاب، شمارش معکوس، نقطه ی اوج و باقی قضایا
جنبش شیعیان یمن و جنگ ششم صعده
«نقش بصیرت در ولایت پذیری در زمانه فتنه» + دانلود فایل صوتی
70 درصد خانوارها كمتر از 450 هزار تومان درآمد دارند
آزادی شاليت، در برابر آزادي 450 اسير فلسطيني

    


 


   

    



 

استفاده و باز نشر  مطالب سايت با ذکر ماخذ بلامانع مي‌باشد  |  ارتباط با ما
طراحي و برنامه‌نويسي از موسسه نرم‌افزاري آرمان